Nataša Bekvalac postala agresivna!

Pevačica se raspravljala s muškarcem koji ju je posećivao u apartmanu u kojem je živela, na njega je bacala sve što je našla u hodniku.

Natasa Bekvalac

Nataša Bekvalac je opasna kad se naljuti. U to se uverio dečko koji ju je često posećivao u apartmanu u kojem je donedavno živela u blizini Balkanske ulice u Beogradu. Pevačica je nasrnula na muškarca nasred hodnika, a gađala ga je svime što joj je došlo pod ruku. Njihova svađa je započela u apartmanu, ali su se toliko zaneli u raspravu da su galamili i u hodniku. Povod svađe bila je Natašina sestra Kristina. To su zaključili oni koji su čuli dreku, jer je muškarac stalno pitao pevačicu: „Zašto nisi rekla da je ona tu?“

– Bilo je strašno. Nataša se drala da su je svi čuli. I taj muškarac nije bio tih. On ju je često posećivao, ali nismo sigurni šta joj je on. Nikad van apartmana nisu bili bliski da bismo rekli da između njih postoji ljubav – kaže izvor.

Nakon incidenta s muškarcem nepoznatim javnosti, on više nije viđen u Natašinom apartmanu, ali mu je pevačica brzo našla zamenu. Vladimir Vuksanović počeo je sve češće da posećuje bivšu dragu, a znao je kod nje i da prespava, pa je izvesno da je par obnovio romansu. S obzirom na to da su mnogo puta raskidali i mirili se, ne čudi što su ponovo postali bliski.

Čitaj još  Lepa Brena o rigoroznim dijetama!

Otišla u jeftiniji apartman

Bekvalčeva je nedavno prestala da iznajmljuje apartman u kojem je živela dva meseca. Njoj je postalo previše da prostor u kojem živi plaća 50 evra dnevno, pa je odlučila da se preseli. Kako saznajemo, pevačica sada živi u apartmanu na Tašmajdanu, gde je cena boravka po danu znatno niža.

izvor: Kurir

Leave a Reply