Nataša Bekvalac ostavila Vladu zbog Ljube!

Pevačica i Ljuba su nedavno obnovili kontakt i počeli su da se čuju pre nego što je Nataša ostavila Vladu.

Natasa Bekvalac

Nataša Bekvalac nije dugo patila posle raskida sa manekenom Vladom Vuksanovićem i vrlo brzo je pronašla utehu.

Nataša je veridbu sa Vladom Vuksanovićem raskinula početkom februara, a već polovinom meseca provela je Dan zaljubljenih sa bivšim dečkom, rukometašem Ljubom Jovanovićem. To je ovekovečila i ekipa emisije „Paparaco lov“. Snimili su kako rukometaš ulazi u Natašin stan.

Kako kaže jedan od njenih bliskih prijatelja, pevačica se zaista viđa sa Ljubom.

– Nataša se zasitila veze s Vladom. Znam da on to vrlo teško podnosi, ali ona je odlučila da je među njima sve definitivno gotovo. Više nije zaljubljena u njega – kaže sagovornik.

Ljuba Jovanovic

On dodaje da se Ljuba pojavio u pravom trenutku, budući da je već bio Nataši rame za plakanje.

– Njih dvoje su nedavno obnovili kontakt i počeli su da se čuju pre nego što je Nataša ostavila Vladu. Ipak, ona nije raskinula vezu sa menekenom zbog rukometaša – tvrdi Natin prijatelj.

Koliko će trajati ljubav Nataše i Ljube niko ne može ni da pretpostavi. Dosadašnje veze pop pevačice trajale su kratko, a ona je dokazala da brzo pronađe utehu.

Vlada Vuksanović na ivici nervnog sloma zbog Nate i Ljube!

Vlada Vuksanović, iako je verovao da je ljubav između njega i Nataše Bekvalac bila iskrena i jaka, ostao je u šoku kada je pogledao snimak na kom njegova bivša verenica odlazi u stan rukometaša Ljube Jovanovića. Vlada je bio na ivici nervnog sloma i nije mogao da veruje da je Nataša samo nekoliko dana posle raskida njihove veridbe odmah poletela u zagrljaj drugom.

Vlada i Natasa

– Vlada je video da je ekipa Paparaco lova snimila Bekvalčevu kako je u novom domu na Dedinju, na Dan zaljubljenih, ugostila bivšeg dečka Ljubu, ali i kako odlazi kod njega u stan. Tada je shvatio koliko je njihova ljubav bila prolazna. On je njom hteo da se oženi i da je čuva pored sebe ceo život. Da je bila pored njega, svašta bi joj rekao, a sebi nije dozvolio da je pozove i kaže sve što mu leži na duši. Razočarao se, jer su se do juče kleli jedno drugom u ljubav – ispričao je izvor blizak manekenu i dodao da je Vuksanović mislio da je to još jedan u nizu prekida i da će se opet pomiriti.

Čitaj još  Bora Đorđević: Razveo sam se, imam novu devojku!

– Oni su došli su sa Tajlanda gde su cvetali od ljubavi. Ne znam kako je odmah mogla da dozvoli sebi da odmah posle svađe i ponovnog prekida, što se dešavalo desetine puta, odmah poleti u stan drugome. Vlada je besan i poludeo je od takvog njenog ponašanja. Verovao je da je iskrena, ali sada je sve palo u vodu. Ne znam šta će se desiti kada se negde sretnu, ali verujem da je Vlada neće štedeti reči i stišavati ljutnju koju oseća – ispričao je izvor i dodao da se Nata svima u okolini pravda kako je Ljuba Jovanović njen drug.

– Ona sada svima priča kako je Ljuba samo njen drug i pokušava da ubedi sve kako nisu imali ništa intimno – dodao je izvor.

Vlada Vuksanović je na sve rekao da nema komentar, dok Nataša Bekvala nije odgovarala na pozive.

izvor: Kurir

Leave a Reply