Nataša Bekvalac ne ispušta cigaretu iz ruku!

Bekvalčeva palila jednu za drugom dok je s drugaricama uživala na suncu.

Natasa Bekvalac

Nataša Bekvalac izašla je na čist planinski vazduh, ali izgleda da joj on ne prija i da više uživa u duvanskom dimu. Naime, pevačica je s drugaricama na Kopaoniku i umesto da udiše punim plućima, ona nije gasila cigaretu. Ili, ako vam je draže, palila je jednu na drugu. Moguće je da joj je nervozu stvarao pogled na Kostićev „Grand“ i Novakov restoran, ili je pak razlog bila činjenica da je Vladu ostavila u Beogradu.

Natasa sa cigaretom

Nadamo se samo da toliki broj cigareta nije uticao na Natine glasne žice, pošto je sinoć imala nastup u jednoj diskoteci na Kopu. I bile su joj potrebne da svirku odradi kvalitetno.

Inače, Nataša i Vlada Vuksanović demantovali su pojedine novinske napise da su raskinuli kad su, nakon njenog nastupa ispred Narodne skupštine, u najluđoj noći uživali u beogradskom klubu „Dragstor plej“. Nazdravljali su šampanjcem i bili veoma prisni. Ali, eto, poslovne obaveze su ih razdvojile, pa je Bekvalčeva trenutno na Kopu, a on je ostao u srpskoj prestonici.

Čitaj još  Dadu Polumenti devojke slale poljupce! (FOTO)

izvor: Kurir

One comment

  1. ja isto kad zaboravim upalajc palim jednu na drugu. inace sam mnogo nervozna i ne vadim cigaru iz usta. pusim stalno i svuda. kad vozim uvek palim jednu za drugom . jede me nervoza bukvalno vise ne gasim ispusim 2 kutije na dan 400 dinara. 12000 mi ode na smirivanje zivaca,

Leave a Reply