natasa bekvalac trudna

Nataša Bekvalac na nastupu potvrdila da je trudna

Iako je Bekvalčeva obećala Lazukiću da više neće ni liznuti alkohol, iskoristila je to što on nije došao s njom na splav, pa je nazdravljala šampanjcem.

Nataša Bekvalac priznala je da ne sme više da se opija! Kako Kurir saznaje, pevačici je dečko Luka Lazukić zabranio da konzumira alkohol jer je odnedavno na zdravom režimu ishrane.

Iako je momku dala reč, popularna Novosađanka nije uspela da se odupre poroku. Prekršila je obećanje i na jednom beogradskom splavu, gde je preksinoć nastupala, popila čašu šampanjca. Dobila je tortu i bocu šampanjca, pa se požalila publici šta je muči.

– Hvala mnogo na predivnom iznenađenju. Zaista sam ponosna i počastvovana. Meni je inače zabranjeno da pijem, ali od jednog gutljaja mi neće biti ništa. Nek ide život! – rekla je pevačica na mikrofon i nategla piće na eks.

Nakon toga, Bekvalčeva se našalila na račun svog momka, koji ju je naterao da ostavi alkohol, pa je odrecitovala početak pesme „Ludilo“:

– Šta piješ duplo mi daj i tako neću u raj, svi drugi mogu da odu, a ja nikada. Iako padnem na dno, sama sam birala to, ma nek smo živi i zdravi bar još godina sto!
Pevačica je nastavila da žari i pali hitovima „Lave moj“, „Ponovo“, „Ja sam dobro“, „Crta“… Inače, mnoge je iznenadila i svojim stajlingom. Iako se očekivalo da će na 40 stepeni doći u kratkoj haljini ili šorcu, ona je obukla mantil-haljinu i mrežaste hulahopke. Nije ni čudo što se na bini preznojavala i potrošila gomilu salveta brišući znoj.

Čitaj još  Milica Todorović otimala mikrofon Radi i Milici zbog bakšiša!

natasa bekvalac sa cigaretom

Ne može bez cigareta

Nataša je na splav došla u 1.20, a nastup je trebalo da počne u 1.30. Umesto da se priprema na bini, ona je s drugarima sela na stolicu pored ograde i palila jednu cigaretu za drugom. Iako su prisutni bili nestrpljivi da zapeva, Nata nikud nije žurila, pa je malko i zakasnila, ali je zato produžila nastup.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply