natasa bekvalac sa viskijem

Nataša Bekvalac krišom pije na nastupu! (FOTO)

Bez obzira na to što u poslednje vreme priča kako se odvikava od cigareta, Nataša Bekvalac se očigledno nije odrekla alkohola, jer je u četvrtak uveče krišom ispijala viski na svom nastupu. Dnevni list je došao u posed fotografije na kojoj Bekvalčeva čuči na bini i nateže čašu ovog alkoholnog pića, dok je flašu sakrila kod muzičara.

– Nataša je u četvrtak uveče nastupila u jednom popularnom beogradskom klubu i atmosfera je zaista bila sjajna. U odličnoj atmosferi uživale su i njene sestre Kristina i Dragana, a njen dečko Ljuba Jovanović sve vreme je posmatrao iz separea. Koliko je zagrejala atmosferu u lokalu, najbolje pokazuje to da se pevačica presvlačila, te je nastup počela u beloj, a završila u crnoj haljini. Ipak, najzanimljiviji deo sa nastupa je onaj kada je Nataša krila piće na bini – započinje priču izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da je Nata sve vreme bila vesela.

– Nataša je izvela neke od svojih najvećih hitova, a sve vreme je bila vesela i nasmejana. Ne znam da li je to zbog toga što je Ljuba bio prisutan ili je ipak alkohol učinio svoje. Non-stop je đuskala na sceni i pevala. Nekoliko pesama je posvetila i svom dečku Ljubi, ali i sestrama Kristini i Dragani. Inače, Nataša je svoju flašu viskija sakrila kod muzičara kako niko ne bi provalio da je u pitanju njeno piće. Ipak, u jednom trenutku je čučnula i uzela času sa viskijem, a neko od prisutnih je i snimio fotografiju dok je pila – kaže izvor.

Čitaj još  Rada Manojlović doživela nervni slom na aerodromu!

Iako do sada nije htela da se ekponira sa svojim dečkom Ljubom Jovanovićem, Nata je ipak odlučila da se pojavi sa njim na nastupu. Upravo je Ljuba dovezao Natašu pred lokal, a zatim je sve vreme bodrio iz separea. Izgleda da su golupčići ipak odlučili da se više ne viđaju po stanovima, već da konačno zajedno izlaze i u javnost.

izvor: Alo

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply