Nataša Bekvalac iskopirala Kaju a ona Janelle Monae! (VIDEO)

Pevačica za pesmu „Najgora“ snimila isti spot kao što je Katarinin za numeru „Htela bih“ od pre dve i po godine.

Kaja i Natasa

Nataša Bekvalac snimila je spot za pesmu „Najgora“, koju je prošle nedelje predstavila publici, ali gotovo je identičan kao onaj koji je Katarina Ostojić Kaja napravila pre više od dve godine za numeru „Htela bih“.

Obema se vidi samo lice, s tim što se Nati vidi i vrat, i pevaju s mnogo emocija gledajući u kameru. Prave grimase koje odslikavaju ono što osećaju dok izgovaraju reči pesme i tokom celog spota nema drugih kadrova osim njihovog lika u prvom planu. S obzirom na to da je Kajina pesma bila veliki hit i da je bila veoma zapažena upravo zato što je Ostojićeva prva koja je imala takav spot u Srbiji, svi su se začudili kad su videli da je Nataša snimila isti video. Samo dve i po godine kasnije.

Pozajmila kadrove

Možda je „novosadska barbika“ mislila da je prošlo dovoljno vremena i da niko neće primetiti da je ideju za spot „pozajmila“ od mlađe koleginice, ali čim se zavrteo, počeli su da se nižu komentari da je potpuno iskopirala Ostojićevu.

Prema komentarima publike, Kaja im se više dopala jer izgleda prirodnije i ima iskreniji izraz lica dok peva, dok Nata deluje agresivnije i njene grimase deluju kao da su unapred uvežbane. Sve u svemu, zvezda kao što je Bekvalčeva ne bi sebi smela da dopusti ovakav propust, pogotovo zato što priča kako je u nastup u „X faktoru“, kada je premijerno otpevala numeru „Najgora“, uložila 10.000 evra.

Čitaj još  Farma: Gagi hteo da bije Zoricu Marković (VIDEO)

Janelle Monae

Međutim, ni Kaya ipak nije bila baš originalna jer je godinu dana ranije, američka soul i r&b pevačica Janelle Monae snimila upravo ovakav spot za pesmu “Cold War”. Možda ona sad nije predmet teksta ali valja i to napomenuti, ipak je originalna ideja poreklom sa drugog kontinenta.

U svakom slučaju, pogledajte sva tri spota pa ocenite koja pevačica je najvernije prenela svoje emocije.

)

)

)

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.com

Leave a Reply