Nataša Bekvalac: Imam mnogo celulita!

“Ja sam živa žena, ko radi taj i greši. Nisam bila upravu što nisam registrovala automobil… sve sam sad ispravila, morala sam kaznu da platim”, kaže plavokosa barbika.

Natasa Bekvalac

Pop pevačica Nataša Bekvalac priznaje da joj u životu treba pravi muškarac koji će da je pazi i brine o njoj. Iako važi za jednu od najzgodnijih cica na estradi, plavokosa barbika dodaje da muku muči s izgledom i svakodnevnom ženskom boljkom zvanom celulit!

– U fazi sam anticelulit programa. Ako hoćeš sebe realno da vidiš, stani ispred ogledala i uključi ono najgore svetlo. A nisam baš neku sjajnu situaciju videla ispred sebe. Mogu dobro da se upakujem, ali ima tu još štošta da se radi – rekla je pevačica za “Ekskluziv”.

Natasa bekvalac

Pevačica dodaje da je platila kaznu budući da je do skoro vozila neregistrovani automobil.

– Ja sam živa žena, ko radi taj i greši. Nisam bila upravu što ga nisam registrovala… sve sam sad ispravila, morala sam kaznu da platim – kaže barbika.

Dodala je i da joj ipak fali muškarac u životu.

Čitaj još  Vendi u vamp izdanju!

– Svakoj od nas bi dobro došao neko ko će da se brine o nama. Mi možemo da prosipamo stvari o nezavisnosti. Jeste i to tačno, ali bih volela da nađem nekog ko će da mi kaže, biće sve u redu i ne moraš ti ništa – priča Nataša.

izvor: Telegraf
foto: Instagram

Leave a Reply