Nataša Bekvalac ima novog dečka!

Pop pevačica je maltene odmah nakon razvoda uplovila u novu romansu s markantnim košarkašem.

Nataša Bekvalac je nakon razvoda od Ljube Jovanovića, s kojim je dve godine bila u braku, uplovila u novu romansu s markantnim Lukom Lazukićem.

Nataša Bekvalac (36) u vezi je s Lukom Lazukićem (35), bivšim košarkašem i biznismenom.

Pop pevačica je maltene odmah nakon rastanka od Ljube Jovanovića, s kojim je dve godine bila u braku, uplovila u novu romansu s markantnim Lazukićem.

– Bila je to ljubav na prvi pogled. Upoznali su se u njegovom restoranu u Novom Beogradu. Privlačnost između njih bila je očigledna, rezultirala je dogovorom o izlasku na večeru već sutradan. Luka nam je odmah rekao da će Nataša biti njegova i tako je i bilo – kaže izvor blizak bivšem košarkašu.

Prema našim informacija, Bekvalčeva je upravo zbog njega i ubrzala potpisivanje papira za razvod, pa su se ona i Ljuba Jovanović zvanično razveli nepunih mesec dana od podnošenja zahteva za okončanje braka. Čim je postala slobodna žena, Nataša je počela da se pojavljuje s novim dečkom.
– Nata je s Lukom došla na proslavu rođenja malog Noe, sina njene sestre Kristine. Tada ga je upoznala s porodicom i prijateljima i predstavila ga kao novog dečka – tvrdi izvor Kurira.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić su u petak 28. aprila viđeni na beogradskom aerodromu, i prema našim informacijama, vratili su se s kraćeg zajedničkog odmora.

Čitaj još  Jelena Karleuša i Indira Radić na kafi u Cirihu!

luka lazukic

Ko je Luka Lazukić?

Luka Lazukić rođen je u avgustu 1981. godine. Bio je oženjen, ima jedno dete. Dugo se bavio košarkom, a najveći sportski uspeh je zlato na EP 1997. s kadetskom reprezentacijom.
Važi za jednog od najboljih beogradskih frajera. Uspešan je preduzetnik, vlasnik je kompanije koja se bavi savremenim tehnologijama i suvlasnik poznatog lanca restorana.
Obožava motore, pa se na jednom od svojih dvotočkaša i fotografisao za modni editorijal magazina Stori.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Leave a Reply