natasa bekvalac nastup

Nataša Bekvalac doživela fijasko u Bosni!

Da pevačici ni desetine hiljada onih koji je prate na Instagramu nisu od pomoći, pokazalo se nedavno u jednom mestu u Bosni.

Nataša Bekvalac i nije tako velika zvezda kako voli za sebe da kaže. Jedno su pratioci na društvenim mrežama kojih može biti i nekoliko miliona, a drugo stvarna slika popularnosti pevača kada se pojave na nekom nastupu.

Da joj ni desetine hiljada onih koji je prate na Instagramu nisu od pomoći, pokazalo se nedavno u Zavidovićima. Tamo je ova „novosadska barbika“ trebalo da održi nastup u diskoteci „Monaco“, a tamo nije ni zapevala.

Kako saznajemo, organizatori nastupa otkazali su njen koncert zbog više nego slabog interesovanja. Naime, za Natašin nastup u pretprodaji je prodato svega osam ulaznica, tačnije rezervisana su samo dva stola.
Čak ni na stranici te diskoteke gde je bio najavljen njen nastup, zabeležen je više nego slab broj lajkova, a kamoli kupljenih ulaznica.

Iz te diskoteke unapred su Natašinom menadžeru poslali 500 eura kapare za njen nastup. Ali nisu ni tražili da im vrati novac. Čujemo da je vlasnik diskoteke pevačicinom menadžeru oprostio 500 evra samo da se Nataša ne pojavljuje u diskoteci!

Čitaj još  Ceca zapalila Budvu! (VIDEO)

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply