gile sa usvojenim decakom

Najpre osvanula vest da je Giletu oduzeto dete, on kasnije demantovao!

Domaći mediji su jutros objavili vest kako je mladom pevaču oduzeto dete koje je nedavno usvojio, da bi se večeras on oglasio, rekavši kako to nije istina.

Krajem oktobra Amar Jašarspahić Gile, pobednik “Zvezda Granda” usvojio je šestogodišnjeg Alena kojeg je upoznao u Domu za nezbrinutu decu, međutim, Centar za socijalni rad je mališana oduzeo pevaču zato što nije imao potpunu dokumentaciju za usvajanje.

gile jasarspahic

Prema zakonima Bosne i Hercegovine, jedan od uslova za usvajanje je, da podnosilac zahteva bude u braku, a budući da Amar nije oženjen nije mogao da zadrži Alena.

– Na žalost, tačno je to što ste čuli. Nastaviću da obilazim Alena i da mu finansijski pomažem – kratko je izjavio Jašarspahić za jedne dnevne novine.

Mali Alen je kod Amara boravio tri nedelje, i kako navodi izvor blizak Jašarspahiću, obojica su veoma teško podneli to što moraju da se razdvoje.

Gile: Alen živi sa majkom, ja sam mu hranitelj!

Pobednik “Zvezda Granda” Amar Gile Jašarspahić oglasio se povodom pisanja medija da mu je dete, koje je nedavno usvojio, oduzeto.

Gile fejsbuk

Naime, krajem oktobra Gile je usvojio je šestogodišnjeg Alena kog je upoznao u Centru za nezbrinutu decu, međutim, danas je osvanula vest da mu je Centar za socijalni rad oduzeo mališana. Tim povodom pevač se oglasio na svom Fejsbuk profilu.

Čitaj još  Zvezde Granda 2012 / 2013: Ko koga podržava u "Zvezdama Granda"!

– Mala ispravka na ovo od jutros, meni nikakvo dete nije “oduzeto”, to dete zajedničkim dogovorom živi sa svojom majkom u mojoj ulici, a ne u domu i ja sam mu samo hranitelj – napisao je Gile.

izvor: Telegraf, Kurir

One comment

Leave a Reply