nada topcagic kod lee kis

Nada Topčagić: Za 40 godina karijere nijednu nagradu nisam dobila!

“Nema tog koga ne volim, možda samo budem u svađi sa nekim ali to je kod mene privremeno”, otkrila je pevačica.

Nada Topčagić otkrila je javnosti da ima problem sa jednom koleginicom sa naše estrade.

Naime, pevačica je gostovala u emisiji gde se u program uključila gledateljka koja ju je pitala koga sa estrade ne voli, a Nada je svojim odgovorom iznenadila mnoge.

– Nema tog koga ne volim, možda samo budem u svađi sa nekim ali to je kod mene privremeno – rekla je pevačica koja je sve zaintigirala ovom izjavom te je voditeljka odmah poželela da zna ko je u pitanju.

– Neću da pričam. Koleginica zna. Jako mi je žao te koleginice i kako je došlo do tog konflikta. Ali neću da kažem ko je u pitanju, obećala sam sebi da takve stvari neću pričati javno. Kada bih rekla, tome nikad ne bi bilo kraja – uporna je bila Nada.

Nakon ove iznenadne informacije, ona je otkrila i kako joj je žao što kada je bila na vrhuncu karijere nije to iskoristila na pravi način.

Čitaj još  Parovi: Pevačica ponovo žestoko vređala učesnike!

– Sad bih mogla da imam ceo Beograd. Ja sam znala od jednog dinara da napravim trideset. Ali nikada u životu nisam dobila nagradu ili neki Oskar. Iako imam toliko hitova, nikada nijednu nagradu nisam primila – rekla je pevačica u emisiji “Specijal Lee Kiš”.

izvor: Kurir

3 comments

Leave a Reply