nada topcagic u bosni

Nada Topčagić posle 20 godina zapevala u Bosni!

Proteklog vikenda na svadbenom veselju javnog tužioca sa Pala, bilo je izuzetno veselo i raspevano, a za dobru atmosferu pobrinula se poznata folk pevačica Nada Topčagić.

Pred više od 500 zvanica, svadbeno veselje je upriličeno na Palama, i sve je proteklo u najboljem mogućem redu, bez i jedne razbijene čaše.

S obzirom na to da posle rata Nada Topčagić nije nigde nastupala u BiH, zanimalo nas je zbog čega se odlučila da nastupi baš na Palama.

Nada Topcagic u Bosni

– Iako smo se dvoumili da li doći ili ne, prevaglo je to što nam je na svadbi bila, kao gost porodica moje snahe Gorane i što je “glavni “gost bila moja unuka Marija. Ne da se Nada nije pokajala što smo došli, već je bila oduševljena od samog dočeka u hotelu “Dva goluba”, pa do svih ljudi na Palama koji su je bukvalno saletali po ulici da je pozdrave, da se slikaju da je poljube. Sve se to ponavljalo dva dana, koliko smo bili tu. Inače, mi smo mislili da kod nas tako bogate svadbe nema, a sada smo se razuverili. Bilo je fenomenalno – rekao je Nadin suprug Zlatko.

Čitaj još  Aca Lukas demantovao priče: Nisam poginuo, živ sam!

izvor: Expres

One comment

Leave a Reply