nada topcagic

Nada Topčagić: Pevači su gladni, nemaju od čega da žive!

Pevačica se usprotivila što su neke kolege dobile visoke honorare za Novu godinu, dok je većina njih sedela kod kuće.

Nada Topčagić je u intervjuu za jednu radio-stanicu istakla da na estradi više nema para i da se mnogi pevači bore s nemaštinom.

Pevačica je istakla da je za 42 godine staža samo 10 puta pevala za Novu godinu i da je 2015. dočekala kod kuće s porodicom i prijateljima. Nada, koja uvek kaže ono što misli, i ovoga puta je bez dlake na jeziku pričala o stanju na estradi i usprotivila se time što su pojedini pevači dobili basnoslovne honorare za najluđu noć, dok ih je većina bila bez tezgi.

– Da sam ja bila na mestu nekog ko odlučuje, rekla bih da svi idu na trgove da pevaju. Tako bi svi uzeli deo tog velikog kolača. Ima mnogo muzičara i pevača koji su gladni i nemaju od čega da žive. Zamisli da jednom čoveku daš 50.000, 60.000, 100.000 evra, a cela estrada je gladna. Ne možemo jednom čoveku dati tolike pare, a ne misliti na druge. Ljudi nas gledaju na televiziji i misle da mi uzimamo pare. Lepo je Tržanka rekla, mi nemamo ništa od toga što smo na televiziji. Štaviše, to mnogo košta – bila je iskrena Nada u intervjuu za Kiss radio.

Čitaj još  Dunja Ilić šokirala fanove!

izvor: Kurir

OVDE pogledajte šta je još Nada rekla o estradi

One comment

Leave a Reply