Nada Topčagić optužena za krađu u hipermarketu!

Pevačica napravila skandal u jednom hipermarketu kad ju je obezbeđenje odvelo u posebnu prostoriju na pretres.

Nada Topcagic

Nada Topčagić navodno je optužena za krađu, a da je pevačica lopov posumnjali su radnici obezbeđenja jednog hipermarketa na Vilinim vodama.

Oni su je odveli u posebnu prostoriju, gde su je pretresli. I sve zbog toga što je zapištao sigurnosni senzor dok je Nada napuštala objekat.

– To je bila najveća neprijatnost u mom životu. Otišla sam prvi put bez muža da kupim namirnice za kuću. Pošto sam platila robu, s punim kolicima krenula sam ka izlazu. Kad sam se približila vratima, uključili su se senzori. Sklonim se, probam opet, a oni i dalje pište – priča pevačica.

– Dva radnika obezbeđenja su mi odmah prišla i tražila da im predam torbu. Iznervirala sam se i bacila je u ćošak. Tada sam počela da vičem na sav glas: Ne budete li našli nešto u njoj, pobiću vas sve, majku vam j…m!. Dobila sam napad panike, usta su počela da mi se suše, a oči sam iskolačila kao da ću doživeti infarkt. Uveli su me u kancelariju na pretres, pa sam im i tamo psovala sve po spisku. Ljudi su me gledali kao lopova. Zahtevala sam da zovu policiju. Ma, napravila sam im haos – kaže Nada.

Čitaj još  Čola se žalio u Poreskoj, Goca se zezala na razgovoru!

Nakon pretresa utvrđeno je da Nada ništa nije ukrala i puštena je da ode kući, a od doživljene neprijatnosti se još nije oporavila.

izvor: Kurir

Leave a Reply