Nada Topčagić: Marinko Rokvić me je pretukao!

U vreme kada cela nacija osuđuje Adila Maksutovića zbog toga što je pretukao ženu i majku svog deteta Anu Ramadanovski, pevačica Nada Topčagić ne može da poveruje da je to uradio jedan kulturan i vaspitan dečko, za kakvog je smatrala mlađeg kolegu. Tim povodom, poznata pevačica je eksluzivno otkrila da se i ona našla na meti nasilja nad ženama kada ju je na turneji u Hrvatskoj pretukao kolega Marinko Rokvić. Nada smatra da je bitno da žena zna da se brani, kao što je ona učinila, ali najstrože osuđuje fizički napad i smatra da svakom ko to uradi karijera više ne može da ide uzlaznom putanjom.

Nada Topcagic

– Ne mogu da verujem da je on to učinio ženi koja se porodila pre dva meseca i da je tako agresivan. Onako divan dečko i pevač, koji je čak fakultet završio, karijera je trebalo da bude pred njim, a ovo će mu uništiti karijeru jer su svi šokirani takvim postupkom. Delovao mi je kao neka dobrica, kao dečko iz komšiluka, a on učini tako nešto brutalno. Ni Džej to nije zaslužio jer ga je uvek vukao sa sobom i hvalio. Međutim, i ja sam bila žrtva nasilja, tako da vrlo dobro znam kako izgleda fizičko nasilje. Marinko Rokvić je mene tukao, ali ja sam, na svu sreću, znala da se branim – uznemireno je ispričala Nada i objasnila šta se njoj dogodilo na turneji u Hrvatskoj, kada je kolegu čak htela da tuži kako bi snosio posledice za ono što je učinio.

– Sve se odigralo u mestu Novo Selo, kod Zagreba, gde smo bili na turneji. Spremali smo se da krenemo u sledeći grad, a ja sam deci koja su se okupila oko našeg kombija davala autograme sa svojom slikom. Onda me je Marinko histerično povukao za kosu i počeo da viče: „Šta nas tu zadržavaš i glumiš ludilo sa tim slikama?” Tada sam se okrenula i odbrusila mu: „Šta hoćeš ti, naduvena žabo”, i šutnula sam ga u cevanicu. Onda je nastala tuča, pa smo nastavili da se pesničimo i udaramo, sve dok nas Bora Drljača nije razdvojio. Dobro me je tada izudarao i uopšte nije štedeo snagu iako sam žensko. Htela sam da napustim turneju, zvala sam menadžera u Beograd, ali su me ubedili da nastavim. Htela sam i da ga tužim, ali je bilo kasno kada sam se vratila u Srbiju da mi lekar pregleda povrede – prepričava Nada, koja priznaje da je kao mlada bila zvrk i znala da iznervira muškarce, ali da to nije razlog da neko nasrne na nju.

Čitaj još  Goca Tržan: Ne pitajte me više za gospodina M!

Crna magija mi uništava život

Pevačica pokušava da pobedi crnu magiju, za koju kaže da je prati poslednjih godina, a smatra da postoje i osobe koje joj „rade o glavi“.

– Primetila sam da mi se u poslednje vreme dešavaju samo loše stvari i da sam postala kao ptica zloslutnica, sve loše što pomislim to mi se dogodi, a to ne mogu da kontrolišem. Sve loše stvari se dešavaju ljudima oko mene. Sinoć sam krenula samo u majici da vozim i pomislila samo da mi ne stane automobil jer je hladno.To se i desilo, upala sam u rupu kod Autobuske stanice i zaustavila saobraćaj. Vendi mi je rekla da meni vračaju isti ljudi kao i njoj, ali je ja nisam poslušala da odem kod neke vračare, već spas tražim u molitvama i crkvi jer ću tako oterati đavole koji su me napali – ispričala nam je Topčagićeva.

Marinko Rokvic

Marinko: tukla je i ona mene!

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo Marinka Rokvića, koji u prvi mah nije želeo da komentariše izjave Nade Topčagić.

– Pustite me Nade. Neću da komentarišem. Ako je ona to rekla, onda samo ona to zna. Žena je u godinama, pa priča šta priča – izjavio je Marinko, a zatim nas ponovo pozvao i dodao:
– Potukli smo se. Ona me je izudarala. Povredila mi je kuk, rame mi je uganula. Još uvek idem na terapije zbog toga – rekao nam je Rokvić.

izvor: Alo

Leave a Reply