Muž naterao Maju Marijanu da peva posle batina!

Koncert je zakazan unapred, pare su uzete, pa je morala s Mladenom, koji joj je i menadžer, da otputuje u Beč.

Maja Marijana u Becu

Drama u životu Maje Marijane se nastavlja.
Nakon što ju je suprug Mladen Šmakić pretukao na Veliki petak, pevačica je već sutradan morala da odleti u Austriju kako bi pevala, uprkos duševnom i fizičkom bolu. Na to je bila primorana jer je koncert odavno zakazan, a pare uzete. Pošto o njenoj karijeri brine upravo njen suprug, nije imala kud nego da se povinuje i odradi tezgu.

– Mladen je postao Majin menadžer ubrzo pošto su počeli da se zabavljaju. Od tada vodi njenu karijeru i zadužen je za sve što ima veze sa zakazivanjem nastupa. Ona je pre incidenta imala zakazane nastupe za koje su novac uzeli unapred, pa nije bilo nikakve šanse da ih otkaže. Sam bog zna kako je smogla snage da ponovo krene na put s njim. Pevala je iako je u veoma lošem psihičkom stanju – priča izvor blizak ovom paru.

Maja i Mladen su tokom puta i boravka u Beču razgovarali samo poslovno, a po povratku u Beograd, kako otkriva sagovornik, nastavljena je psihička tortura.

Čitaj još  Jelena Karleuša: Za ugrožene smo se ujedinili ja i Ivan Ivanović!

– Maja je primorana da ćuti, jer ih mnogo toga vezuje. Pored zajedničkog deteta, tu je i apsolutno sve što se tiče njenog posla. Ako bi i rešila da prekine mučenje, morala bi da menja život iz korena, a to nimalo nije lako – naglašava izvor.

Pevačica izbegava da se javlja čak i najbližim prijateljima jer prolazi kroz najgori period u životu.

izvor: Kurir

Leave a Reply