toni i dragana u kolima

Muž Dragane Mirković divljao sa 213 kilometara na sat!

Sudija za prekršaje je Toniju Bijeliću odredio novčanu kaznu od oko 100.000 dinara koju je on odmah platio.

Tonija Bijelića, supruga Dragane Mirković pre nekoliko dana je zaustavila policija jer je svoj skupoceni “majbah” vozio neverovatnih 213 kilometara na sat i to tamo gde je ograničenje samo 120!

– Anton Bijelić zaustavljen je 10. marta oko 18.30 na auto-putu. On je svojim automobilom “majbah” vozio ka Beogradu, ali ga je radar uhvatio u mestu Mali Požarevac kako vozi 213 kilometara na sat, umesto dozvoljenih 120. Njemu je na licu mesta napisana prekršajna prijava, a pošto se radi o stranom državljaninu, jer Bijelić ima austrijsko državljanstvo, već sutradan je morao da se javi sudiji za prekršaje u Palati pravde u Beogradu – navodi izvor iz policije.

toni i dragana

Budući da zakon o bezbednosti saobraćaja za ovakve prekršaje predviđa kaznu od 15 dana zatvora ili novčanu nadoknadu od 100.000 do 120.000 dinara, Bijelić je, budući da mu je određena novčana kazna, odmah iskeširao pare za kaznu.

Čitaj još  Parovi: Maca nazvala gošće pevačice amaterkama!

Da podsetimo, u junu prošle godine pevačica i njen suprug su u ovom istom “majbahu” imali saobraćajnu nesreću nakon koje se Dragana mesecima oporavljala.

izvor: Alo

Leave a Reply