muharem serbezovski

Muharem Serbezovski šokiran kako je Dado otpevao njegovu pesmu! (VIDEO)

Čak i Dadove kolege kada su preslušale tu, nazovi interpretaciju, kažu da je izvedbom Muharemove pesme osramotio njihovu profesiju.

Kada se na Jutjubu pojavio snimak u kojem Dado Polumenta pjeva evergrin Muharema Serbezovskog “Za venčanim stolom”, oni koji su to poslušali nisu mogli povjerovati svojim ušima.

Kreveljenje, dernjava, uzdisanje… samo je dio onog što je Polumenta “predstavio” u pjesmi. Očaj, malo je reći! Sramota je da se takav jedan vokal uopšte može nazvati pjevačem. Čak i njegove kolege kada su preslušale tu, nazovi interpretaciju, kažu da je tom izvedbom osramotio njihovu profesiju.

S druge strane, vlasnik čuvenog hita Serbezovski nije ni čuo, sve dok mu mi nismo kazali, tu, kako je nazvaše, “bruku”. A kada je čuo, nije imao šta da kaže. Jednostavno bio je šokiran. Iz poštovanja prema svim kolegama, nije želio puno da komentariše Dadinu izvedbu njegove pjesme, no samo što je rekao bilo je:

Čitaj još  Severina za novu reklamu dobila 50.000 evra!

– Ovo je bruka i sramota! Pjesma je unakažena i uopšte ne podsjeća na njenu pravu verziju. Sada svako, nažalost, ima pravo da pjeva šta mu se “ćefne” i kada mu se “ćefne” – bio je iskren ali i iznenađen Serbezovski.

Dado Polumenta

Muharem i Panča udružili snage

Muharem je nedavno otpočeo saradnju sa uspješnim beogradskim aranžerom i kompozitorom Goranom Velinovom Pančom, iz čijeg su strudija “lansirani” mnogi od poznatih folk hotova.

Kako saznajemo, Muharem će snimiti i neke Pančine pjesme, a on će aranžirati njegove kompozicije i pronalaziti izvođače, odnosno pjevače. S razlogom su njihovu saradnju već neki nazvali dvojcem za pobjede.

Poslušajte pomenuto izvođenje Muharemove pesme pa procenite sami:

izvor: Expres, www.FOLKOTEKA.com

One comment

Leave a Reply