ksenija pajcin duh

Mladen Pavlović: Proganjao me duh Ksenije Pajčin godinama!

Mladić iz okoline Beograda priča kako mu je ubijena zvezda dolazila u san i krivila ga što je nije spasao od njenog ubice.

Smrt Ksenije Pajčin, koju je pre pet godina njen dečko Filip Kapisoda ubio, a zatim izvršio samoubistvo, potresla je celu Srbiju, a trajne posledice ostavila je na Mladenu Pavloviću – mladiću koga njen duh i danas progoni.

Redakcija dnevnog lista pronašla je Pavlovića, koji je pre tri godine polupao sliku na njenoj nadgrobnoj ploči jer mu je, kako kaže, pevačica u snu tražila da to uradi.

ksenijin spomenik

Zbog svog ludila nesrećni čovek razmišljao je i da digne ruku na sebe, ali u pravi čas je potražio pomoć psihologa.

– Kseniji Pajčin sam se divio još od detinjstva. Imao sam tu čast da je upoznam u njenoj školi plesa na Banjici, gde sam kratko igrao. Dan kad sam čuo da je ubijena za mene je bio najgori u životu. Mnogo sam se potresao i od tada počinju moji problemi. Noću nisam mogao da spavam, a i kada bih uspeo, budio sam se sav mokar. Njen lik mi je neprestano bio pred očima. Krivila me je što je nisam spasao od njenog ubice – preplašeno priča Mladen i nastavlja:

– Svuda po sobi sam držao uramljene postere s njenim likom. Nisam mogao da je izbacim iz glave, a scena kako mrtva leži u lokvi krvi neprestano mi je bila pred očima. Dolazila mi je u san svako veče. Sve je počelo košmarima u kojima sam je čuo kako plače, a zatim se jezivo smeje. Rekla mi je da pocepam sve njene fotografije, a najgore je bilo kad me je zamolila da odem na njen grob i polupam njenu nadgrobnu sliku – tvrdi on.

Mladen priznaje da je u takvom psihičkom stanju pristao da ispuni želje Ksenijinog duha, koji ga progoni.

ksenijin spomenik bez slike

– U januaru 2013, ponesen ludilom, kasno uveče otišao sam na groblje i na njenom spomeniku razbio sliku, kao što je i tražila. Nakon što sam to uradio, neko vreme mi nije dolazila u san i bio sam miran. Pomislio sam da sam je se oslobodio. Nažalost, košmari su se ubrzo vratili. Imao sam osećaj kao da je stalno u mojoj blizini. U svakoj devojci sam video njen lik – govori nesrećni dečko i otkriva da su mu saveti psihologa pomogli da se reši noćne more:

Čitaj još  Ništa od pomirenja Danijela Alibabića i Nemanje Stevanovića!

– Verujte da sam hteo da se ubijem jer nisam mogao više da izdržim. Muku sam podelio s prijateljem, koji mi je rekao da je najbolje da se posavetujem sa psihologom. To sam i učinio. Imao sam više od deset seansi. Na neko vreme sam napustio Srbiju samo da bih se oslobodio tereta. Poslednji put kad mi je došla u san, rekla je da mi je sve oprostila, i od tada je više nikad nisam sanjao, ali često plačem kad je se setim – završava Pavlović svoju ispovest.

ksenija i filip

Pokušali smo da stupimo u kontakt s roditeljima pokojne pevačice, majkom Ljubicom i ocem Nikolom, ali nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Izvinjavam se Ksenijinim roditeljima

Mladen kaže da je nekoliko puta pokušao da stupi u kontakt sa Ksenijinim roditeljima, ali nije uspeo da ih pronađe, pa ih ovim putem moli za oproštaj:

– Mnogo sam pogrešio što odmah nisam potražio stručnu pomoć. Dozvolio sam da me savlada duh koji zapravo ne postoji. Učinio sam nešto sa čim ću morati da živim do kraja života. Molim njene roditelje da mi oproste greh. Mogu da zamislim koliko je njima bilo teško kad su videli Ksenijinu polomljenu sliku. Ja nisam vandal, već neko kome je ona mnogo značila – ističe nesrećni mladić.

izvor: Kurir Stars

One comment

Leave a Reply