ljupka stevic na odmoru

Mlada pevačica smuvala repera Snup Doga!

Pevačica se baškarila dve nedelje u vili poznatog repera u Los Anđelesu, gde je imala na raspolaganju luksuzni apartman, bazen i studio.

Ljupka Stević provela je dve nedelje u luksuznoj vili američkog repera Kalvina Brodusa, poznatijeg kao Snup Dog, s kojim je u Los Anđelesu snimila duet.

Pevačica je u strogoj tajnosti bila u poseti reperu – o tome je obavestila samo svoju porodicu, dok je prijateljima servirala priču da je na nastupima. Ipak, kad se vratila iz Amerike, poverila se najbližim prijateljima da je tamo bila poslovno i pohvalila se duetom „Ole“, koji je snimila sa svetski poznatim reperom.

snup dog i ljupka

– Ljupka se nedavno vratila iz Amerike, gde je bila gost kod Snup Doga povodom saradnje koja je još mesecima unapred dogovorena. Ona je u njegovoj vili provela skoro dve nedelje, što je mnogima bilo sumnjivo, a za to vreme snimila je i atraktivan spot u kojem je sa reperom u zagrljaju. Kadrovi spota su snimani po Los Anđelesu, ali i u njegovoj luksuznoj vili. Inače, s njom iz Srbije nije krenuo niko iz njenog tima saradnika, već joj je on tamo sve obezbedio. Na raspolaganju joj je bilo njegovo osoblje, kao i šminkeri, frizeri, ali i luksuzni apartmani, bazen i muzički studio – otkriva izvor i dodaje:

Čitaj još  Nikolina Kovač: Dosta je silikona, zar treba da se stidimo sebe?!

– Spot je visokobudžetan, a Ljupka se nekoliko puta presvlačila i u jednom momentu je na sebi imala samo donji veš sa „svarovski“ kristalima i čizme iznad kolena.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stevićevom, ali se ona nije javila. Trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde će je, prema našim saznanjima, Snup Dog uskoro posetiti, takođe u strogoj tajnosti.

Koliko se Ljupka zbližila sa Snupom, saznaćemo kada duetski par bude boravio na domaćem terenu.

izvor: Kurir, Alo

One comment

Leave a Reply