mia borisavljevic opljackana

Mlada pevačica brutalno napadnuta!

Pevačica prilikom napada nije zadobila nikakve povrede i drago joj je što su lopovi izabrali baš taj trenutak da je napadnu.

Pevačica Mia Borisavljević doživela je prethodne noći neprijatnost koju dugo neće zaboraviti.

Naime, nju su u mraku na prakingu pored kluba presrela dva muškarca koja su joj, iako je pokušala da se izbori sa njima, otela torbu.

– Samo sam na nekoliko minuta, u pauzama nastupa, skoknula do automobila da uzmem nešto iz njega, pa nisam sa sobom povela obezbeđenje. I žestoko sam se zeznula! Krupniji momak izletao je iz mraka, niotkuda, i zgrabio me za torbu. Otimala sam se kratko sa njim, ali je onda s druge strane doleteo njegov ortak i zgrabio me, pa sam, u želji da se odbranim od njega, pustila torbu. Srećom, čim su dobili šta žele, ovaj drugi me je pustio i obojica su se u treptaju oka izgubili – rekla je Mia.

Pevačica prilikom napada nije zadobila nikakve povrede i drago joj je što su lopovi izabrali baš taj trenutak da je napadnu.
– Srećom, nisam povređena i samo sam se pošteno uplašila. Uspela sam da sačuvam i telefon, koji mi je bio u ruci, pa mi je drago što bar moja privatnost nije u opasnosti. U torbi je bio novčanik sa pozamašnom svotom novca, ali to se da nadoknaditi. Dokumenta su mi, na svu sreću, bila u automobilu, pa je sreća u nesreći što su me napali pre nego što ga otključala, jer su tad lagano mogli i da ga odvezu, a to bi već bio veliki problem – ispričala je pevačica.

Čitaj još  Pola estrade na rođendanu Breninog sina! (FOTO)

Kako se sve odiglaro u treptaju oka, pevačica nije uspela da zapamti lice napadača.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply