mitar miric utajio nekretninu

Mitar Mirić pokušao da prevari finansijske inspektore!

Folker tokom ispitivanja o poreklu svojine u Poreskoj upravi nije prijavio nekretninu koju je inspekcija naknadno otkrila, zbog čega će morati da snosi posledice.

Iako se ove godine cela estrada našla na udaru Poreske uprave, izgleda da bi prvi mogao da padne Mitar Mirić, jer mu je tokom poreske provere pronađena neprijavljena nekretnina.

Iako se pevač proslavio pevajući „ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“, uskoro bi stvarnost mogla da ga demantuje i uveri da se ta parola menja ukoliko ne postupa u skladu sa zakonom.

Naime, kako je Mirić pokušao da sakrije šta je sve stekao tokom karijere i u poslednjih godinu dana, inspekcija je dobro istražila poreklo njegove imovine i utvrdila da je nešto ipak utajio.

– Tokom češljanja estradnih ličnosti poreznici su Mitru pronašli nekretninu koju je pokušavao da sakrije. Folker je nekoliko sati proveo na razgovoru sa inspektorima, pravdajući se kako živi kao sav normalan svet jer ne zarađuje kao nekad. Međutim, nije mogao da ih prevari. Kad su pregledali celokupnu dokumentaciju, nešto im je u svemu tome bilo sumnjivo, pa su krenuli da istražuju dalje, dok nisu došli do rezultata – otkriva izvor i dodaje da Mirić često peva na privatnim proslavama, gde zarađuje dobar bakšiš, koji ne podleže proveri.

Čak se i folker jednom prilikom javno hvalio da je prebukiran i da ne zna šta će od tolikog novca.

Pozvali smo Mitra, koji se posle našeg pitanja zbunio i počeo da muca.

– U Nemačkoj sam. Šta vam treba sad?! Ma, nije to tako, nemojte to. Spavam, stvarno spavam – rekao je pevač i prekinuo vezu.

Čitaj još  Katarina Živković: Volim svoje nove silikone!

Kad smo ga posle sat vremena ponovo pozvali, setio se da kaže kako je poreznicima zaboravio da prijavi porodičnu kuću u Bosni.

– Ma, spavam, bre, ženo, nemam ništa. Lepo ti kažem da nemam pojma. Pazi, imam s bratom kuću u Bosni, ali ja sam rođen tamo. Možda sam to zaboravio da prijavim, a sad me izvini jer sam radio do pet ujutru i moram da spavam. Sad nisam koncentrisan – pravdao se Mirić.

Kontaktirali smo s PR službom Poreske uprave, ali su nam oni rekli da dostavimo pitanja mejlom, što smo i učinili, ali odgovor do nismo dobili.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

Leave a Reply