ksenija pajcin vikendica

Misterija u vikendici Ksenije Pajčin

Pevačica je u selu nadomak Beograda imala vikendicu, u kojoj je provodila mnogo vremena s Filipom Kapisodom. Od tragedije u martu 2010. u kuću niko nije ušao.

Uoči godišnjice smrti Ksenije Pajčin, ekipa dnevnog lista posetila je selo Lisović, gde je pevačica imala vikendicu, u kojoj je provodila dosta vremena s manekenom Filipom Kapisodom.

Ispred kapije zatekli smo cveće koje je neko položio u znak sećanja na tragično nastradali par. U kući nije bilo nikog. Prvi komšija Voja kaže da od 16. marta 2010. godine, kada je Filip u Beogradu ubio Kseniju, a potom izvršio samoubistvo, nikog nije video u vikendici.

– Poslednji put sam ih video malo pre tragedije, a nakon toga nikog ovde nisam sreo – kaže on.

Prve komšije imaju samo reči hvale o Kseniji i Filipu. Kažu, bilo su toliko ljubazni i zaljubljeni da niko nije mogao ni da nasluti tragediju.
– Uvek su bili srećni i nasmejani. Nekoliko puta su me iz sela vozili do centra Barajeva. Voleli su da dolaze ovde, posebno na proleće, kad sve procveta. Ona je često trčala kraj potoka i pevala na sav glas. Svi smo je ovde voleli – kaže komšija Aleksandar, koji nas je uputio u lokalnu prodavnicu.

mesto gde je ksenija trcala

Tamo smo zatekli meštanina Nebojšu, čiji brat je pomogao pevačici i njenom dečku kada su u januaru 2010. doživeli saobraćajnu nesreću.

Čitaj još  Osman Hadžić: Novi album odbijen u Hayat-u!

– Sećam se tog događaja kao da je juče bio. Udarili su u trafo-stanicu. Moj brat im je pritekao u pomoć. Pozvao je Hitnu pomoć, koja ih je prevezla u Urgentni centar. Ksenija je bila preplašena. Dva kilometra od prodavnice je njena kuća. Nisam siguran, ali pričaju da je prodata prošle godine – rekao nam je Nebojša.

Iako komšije tvrde da niko nije dolazio godinama u Ksenijinu vikendicu, na prvoj fotografiji možete videti siluete žene u crnom koja stoji iza jednog drveta.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Facebook komentari

Leave a Reply