nikolija - misterija oko trudnoce

Misterija o trudnoći: Nikolija i Relja glume srećan par?!

Nikolija i Relja odlučili su da već sledeće nedelje objave sladunjavu priču kako planiraju venčanje, uživaju u ljubavi i očekuju bebu. Međutim, sve što žele da serviraju javnosti je samo fikcija, koju su, po svemu sudeći, zajedno osmislili.

Kako je dnevni list saznao, Nikolija je već nekoliko meseci sa jednim načelnikom iz policije, a priču da je Relja otac deteta koje očekuje, plasira isključivo zato što je dotični oženjen. Takođe, već smo naveli da se Nikolija malo preračunala, jer je sa pevačem grupe „Elitni odredi“ u vezi mesec i po dana, a trudna je već dva meseca.

Da nizu kontradiktornosti kraja nema, govori i činjenica da je Relja dao izjavu kojom je demantovao da očekuje bebu.

nikolija ja telohraniteljem

– Kada budem planirao da postanem otac, reći ću vam. O privatnom životu ne pričam, a kada budem pravio decu, javiću vam da se zajedno radujemo – rekao je mladi reper.

Kako čovek koji ne planira da postane otac odjednom očekuje bebu i najavljuje venčanje, nije nam poznato, a verujemo da ni javnost ovu priču ne razume baš najbolje.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa mladim reperom kako bismo dobili objašnjenje, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovorio na naše pozive. Nikolija i njena mama Vesna Zmijanac su, baš kao i prethodnih dana, ostale nedostupne za komentar.

Misterija oko Nikolijine trudnoće!

Nakon što je u javnost procurila vest da je ćerka Vesne Zmijanac Nikolija Jovanović ostala u drugom stanju, oko njene trudnoće podigao se veo misterije.

Dok se buduća majka ne oglašava već prve mesece blagoslovenog stanja provodi s isključenim telefonom, njen trenutni dečko Relja Popović navodno iz medija saznaje da se od njega očekuje da prizna „svoje“ dete.

– Kad budem planirao da postanem otac, ja ću vam reći. Objavili ste tu vest i šta sad ja tu mogu – pravdao se pojedinim medijima frontmen grupe Elitni odredi i pokušao da se ogradi:

Čitaj još  Dado Polumenta: Sledeći brak biće drugačiji!

– Kako da vam objasnim, ne planiram da se bavim time šta ko piše, to da li je tačno, mi bismo se oglasili, a ne neki objakat neidentifikovan. Ja o privatnom životu ne pričam, a kada budem pravio decu, javiću vam svima da se radujemo zajedno – zaključio je Relja u razgovoru s predstavnicima sedme sile.

relja popovic o bebi

Ovakva reakcija budućeg oca nimalo ne iznenađuje ako se u obzir uzme i matematika, jer računica je prosta. Ispada da je njegova devojka trudna duže nego što su njih dvoje uopšte u vezi. Sasvim logično se postavlja pitanje da u vezu možda nije ušla sa njih već dvoje.

Jedina koja je od Nove godine „planirala“ Nikolijinu trudnoću jeste mama Vesna. Ona je, baš kao da je znala šta će uslediti, na sva zvona objavila da joj je najveća želja da u 2015. ljulja unuče.

– Ja sam, uglavnom, sve svoje snove ispunila što se tiče moje karijere, emotivnog života i roditeljstva. Imam lepo i pametno dete, ali ćemo valjda da ljuljamo nešto ako se Nikolija smiluje. Da ne čeka kao ja – rekla je Zmijančeva u jednoj emisiji početkom januara.

izvor: Kurir, Alo

One comment

Leave a Reply