Mis Svetlana ojadila ženu za 10.000 evra!

Prvi osnovni sud naložio da bivša učesnica „Farme“ vrati Veri Stojanović novac koji je pre četiri godine uzela na zajam.

Mis Svetlana

Svetlana Koprivica alias Mis Svetlana pre otprilike četiri godine pozajmila je 10.000 evra od Vere Stojanović i još nije izmirila dug. Ova žena od 75 godina je voditeljku i bivšu učesnicu „Farme“ sudski gonila. Sud je doneo presudu u njenu korist, ali ona kaže da i dalje ne može da izvuče svoj novac!

– Svetlanu sam upoznala preko unuke, koja se takođe bavila novinarstvom i učestvovala na izboru za mis Balkana, i sažalila sam se kad je plakala i molila da joj pozajmim novac. Lepo sam joj rekla da mi je to ušteđevina za školovanje unuka, i 5. oktobra 2010. Svetlana je potpisala da će mi sve vratiti za godinu dana. Umesto toga, sada moram da je jurim za svoj novac. Uplatila mi je nedavno dve hiljade dinara. Ne znam šta joj to znači! Valjda misli da ću crći pa neće morati da vrati. Kad mi se javi, samo ponavlja da ona te pare nema, a ja znam da je na „Farmi“ bila plaćena! Kako ima da lumpuje po kafanama, a nema meni da vrati moje pare – žali se Vera.

Čitaj još  Nikolija: Otkad sam zatrudnela imam duplo više nastupa!

Presuda Mis Svetlana

Ona je u izjavi na suđenju rekla da joj je preko post neta Svetlana u osam navrata uplatila ukupno 15.500 dinara i jednom prilikom na ruke dala 100 evra. Prvi osnovni sud u Beogradu presudio je da Svetlana Koprivica na ime duga mora da da još 9.834,10 evra. Ima pravo žalbe, a ukoliko presuda postane pravosnažna i ne izmiri dug, uslediće zaplena pokretnih stvari.

izvor: Kurir

Leave a Reply