Mirza Šoljanin u vezi sa manekenkom iz spota?! (VIDEO)

Prema onome što se može čuti u sarajevskim kuloarima, Mirzi Šoljaninu nije trebalo puno vremena da preboli Merimu Džeko, sestru fudbalske zvijezde Edina Džeka.

MIrza Soljanin sa suprugom

Nakon što su podnijeli zahtjev za razvod braka te pjevač odselio iz njihovog zajedničkog doma u blizini sarajevske Katedrale, Mirza se, prema našim informacijama, počeo zabavljati s Nezirom Mehmedović. Reč je o atraktivnoj crnokosoj djevojci koja je glumila u Šoljaninovom posljednjem spotu “Odlazim” i u kojem se njih dvoje pojavljuju u nekoliko navrata u veoma provokativnim ljubavnim scenama.

Nezira je, kako saznajemo, bila u trogodišnjoj ljubavnoj vezi, ali ju je momak ostavio nekoliko dana nakon što je snimljen spot “Odlazim”.

Nezirin sada već bivši momak tražio je od nje objašnjenje za česte sastanke s Mirzom. U početku ga je uspjela uvjeriti da je riječ o poslovnom druženju, ali je vrijeme pokazalo da je između njih bilo mnogo više. Nezirin bivši momak nije mogao vjerovati šta se dešava i jednostavno je odlučio prekinuti vezu.

Razmjenjivanje nježnosti

Telefonski smo kontaktirali Neziru, koja nije odavala dojam da je iznenađena našim pozivom.

– Nemam nikakvog komentara – kratko je rekla Mehmedović, ne demantirajući navode o vezi sa Šoljaninom.

Mirza i Nezira

Posljednjih dana Mirza i Nezira mogli su se vidjeti u popularnim sarajevskim okupljalištima. Tako su se u subotu zabavljali u klubu “Cinemas”, gdje su povremeno i razmjenjivali nježnosti.

– Od toga nema ništa. Jedino je istina da smo Nezira i ja u subotu bili s društvom u klubu “Cinemas” – kazao je Šoljanin.

Nezira je 21-godišnja djevojka iz Vogošće koju je uvijek, kako prenosi naš izvor, privlačila estrada te da je uvijek težila da bude u društvu poznatih osoba. To potvrđuje i činjenica da je prije nekoliko godina glumila i u spotu Adnana Nezirova, pobjednika druge sezone Hayatovog šoua “Zvijezda možeš biti ti”, Adelise Hodžić i još nekoliko manje poznatih estradnih imena.

Čitaj još  Katarina Grujić preterala sa dekolteom?! (FOTO)

Nezira je redovan posjetilac WOG centra u Vogošći, gdje se druži sa zaposlenicima Hayat TV-a, u čijim emisijama je bila često i gost. Kako su otkrili izvori, Nezira i Mirza su se upravo tamo upoznali i ona je već prilikom prvog kontakta osvojila simpatije pjevača iz Sjenice i odmah su razmijenili brojeve telefona.

Fanovi iznenađeni spotom

Mirza je publiku iznenadio spotom za pjesmu “Odlazim”, u kojem se s Nezirom pojavljuje u veoma provokativnim ljubavnim scenama. On je ranije insistirao na klasičnim spotovima u kojima ni po koju cijenu nije želio scene kakve je sada snimio.

Pogledajte spot da bi vam priča bila potpuna.

izvor: Avaz

Leave a Reply