Mirza Šoljanin se razvodi?!

Ovaj par je prvu veliku bračnu krizu, o čemu su mediji pisali, imao pre godinu dana kada je popularni pevač otišao iz stana i preselio se kod prijatelja.

Mirza Soljanin i Merima

Ovih dana ponovo se pojavila priča o razvodu Mirze Šoljanina i Merime, inače sestre Edina Džeka.

Ovaj par je prvu veliku bračnu krizu, o čemu su mediji pisali, imao pre godinu dana kada je popularni pevač otišao iz stana i preselio se kod prijatelja. Tada su bračne nesuglasice brzo rešili i prebrodili krizu, a ova najnovija je, kako se priča, očito bila kobna za njihov odnos, te su se odlučili na sporazumni raskid braka.

Mirza i Merima su, nezvanične su informacije, u fazi razvoda, a koliko se radi o ozbiljnoj situaciji pokazuju i društvene mreže na kojima njih dvoje imaju svoje profile.

Jedan od pobednika Hayatovog showa “Zvijezda možeš biti Ti” sa svojih Twitter i Instagram profila izbrisao je sve slike sa Merimom. Pevačev Twitter nalog sada krase samo četiri fotografije i jedan video zapis, što nije bio slučaj do sada, jer je Mirza svoje fanove znao obradovati fotkom sa suprugom, ali i Edinom Džekom. Ipak, te fotografije više ne postoje na spomenutim mrežama.

Čitaj još  Zorica i Kemiš se ljubili na proslavi kao tinejdžeri!

Vreme će pokazati da li je u pitanju samo još jedna kriza ovog mladog para ili je zaista razvod na pomolu.

izvor: Expres

Leave a Reply