Miroslav Ilić: Žiri u Zvezdama Granda je obična lakrdija!

Miroslav Ilić, za kojeg se već uveliko priča da nije u najboljim odnosima sa direktorom “Grand produkcije” Sašom Popovićem, nije se libio da oplete po emisiji “Zvezde Granda”, te je istu nazvao najobičnijom lakrdijom.

Miroslav Ilic

Folk legenda Miroslav Ilić na pitanje da prokomentariše žiri u muzičkom takmičenju “Zveze Granda”, nije se libio da direktno kaže svoje mišljenje, koje i nije baš najpozitivnije.

– Neću da eskiviram ovo pitanje. Direktno ću vam odgovoriti, bez mnogo priče – nemojte me zasmejavati! Pa to nije žiri, već obična lakrdija. Kao, žiri, pa vrhovni žiri, pa su svi nešto duhoviti… Eto, rekao sam – bio je iskren Milroslav Ilić.

On je takođe prokomentarisao i svoje učešće u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, u kojem je gostovao kao specijalni član žirija.

– Ivan Ivanović je moj dugogodišnji prijatelj. Zvao me je da budem gost u žiriju i zamolio me da odgledam kako to izgleda, pošto i ja treba da budem imitiran. Odgledao sam i dopalo mi se. Dok smo snimali, ludo sam se zabavljao i fantastično je kad ti baš prija ono što radiš. Od svega i svačega što se emituje na našim televizijama, meni je to najkorektnije – ispričao je Miroslav Ilić.

Čitaj još  Enes Begović: Uskoro novi spot

izvor: Vesti

Leave a Reply