miroslav prozvao brenu

Miroslav Ilić prozvao Sašu Popovića, Lepa Brena mu uzvratila!

Pevač u „Pinkovim zvezdama“ savetovao takmičara Pavla Dejanića da dozvoli da ga koleginica iz benda uzjaše jer će možda tako kao neki uspeti u životu.

Miroslav Ilić šokirao je javnost u polufinalnoj emisiji takmičenja „Pinkove zvezde“ kada je pred širokim auditorijumom izjavio da se Saši Popoviću posrećilo što ga je Lepa Brena jahala. Slavuj iz Mrčajevaca ne krije animozitet prema čelnicima „Grand produkcije“, pa ih proziva svaki put kada mu se ukaže prilika. Iako ih ovoga puta nije imenovao, zna se da je mislio na njih jer je svojevremeno pričao da su Brena i Saša davnih godina bili u romansi.

brena na sasi

Naime, kada je kandidat Pavle Dejanić završio pesmu, Miroslav ga je pohvalio, ali onda i zabiberio svoj komentar:

– Ti si jedan od mojih najvećih favorita. Dobro pevaš, sviraš harmoniku, imaš svoj bend, imaš i koleginicu. Kada zasviraš harmoniku, uzjaše li te koji put koleginica? Probaj, nekima se to posrećilo – rekao je pevač, aludirajući na njegove nekadašnje prijatelje i saradnike Sašu i Brenu.

Takmičar koji je stajao na bini, kao i ostali članovi žirija, zanemeli su na njegovu rečenicu. Ovakav njegov stav mnogi su prokomentarisali kao osvetu na Brenin nedavni intervju, u kojem je navela da njegovog vanbračnog sina voli kao svoje dete i da ne zna zbog čega je ljut na nju i Popovića.

Čitaj još  Znate li šta sve traže fanovi od Seke Aleksić?

– Ne znam iz kog razloga Miroslav ima takav stav. On dobro zna da znamo stvari koje baš nisu pozitivne za njega. Baš zato što smo bili saradnici, ružno je pričati o svemu tome. Nema razloga da imam negativan odnos prema njemu i posle svega stvarno mu želim svu sreću ovoga sveta – rekla je Brena.

Pogledajte jednu od takvih akcija jahanja:

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply