mirna radulovic

Mirna Radulović se žalila Darku Filipoviću kako nigde ne nastupa!

“Godinu dana sedim kod kuće, godinu dana ne radim ništa! Nijedna svirka, gostovanje, bukvalno ništa”, požalila se pevačica kolegi.

Pobednica muzičkog takmičenja “Prvi glas Srbije” Mirna Radulović nastupila je prve polufinalne večeri “Grand festivala” sa Davorom Jovanovićem, a u bekstejdžu je pričala da za godinu dana nije zaradila ni dinara.

Mirna i Darko

U razgovoru sa Darkom Filipovićem, pevačica je objasnila da je sve vreme sedela kod kuće i u kakvoj je teškoj situaciji bila.

– Govorili su mi: “Ne brini, ti nećeš proći kao Davor, on je bio bezobrazan.” Ja sam se stvarno trudila da budem fina, nikome se nisam zamerala i šta sam dobila? Godinu dana sedim kod kuće, godinu dana ne radim ništa! Nijedna svirka, gostovanje, bukvalno ništa. Šta god da sam predložila ili je skupo ili im ne odgovara pesma i tako u nedogled. Menadžera nemam, prepuštena sam sama sebi. E, onda sam shvatila da moram da budem bezobrazna i da radim mimo svih. Ugovarala sam svirke sama, ni dinar nikome nisam dala – otvorila je dušu Mirna svom kolegi Darku i dodala:

– Ja znam da sam prvi glas Srbije i meni je to najbitnije – rekla je Mirna, na šta se Darko nadovezao i posavetovao mladu pevačicu.

Čitaj još  Uskoro novi singl Tanje Savić!

Mirna i Davor

– Ja sam kupio tri stana zahvaljujući dijaspori. Ti ubijaš kako pevaš, idi grabi – objasnio je Filipović.

Inače, Mirna je tokom polufinalne večeri nastupila sa kolegom Davorom Jovanovićem sa pesmom „Slatka obmana“ i plasirali su se u finale.

izvor: Alo

Leave a Reply