Mirna Košanin & Nebojša Vojvodić LIVE - Aca Lukas i Ivana Selakov- Ljubav u doba kokaina (COVER)

Mirna Košanin prepevala veliki hit Ace Lukasa i Ivane Selakov (VIDEO)

Mlada pevačica Mirna Košanin, koja je poslednjih meseci posebno interesantna medijima i publici zbog saradnje sa Bobanom Rajovićem na njegovom projektu ‘Kafanski fakultet’, svoje fanove obradovala je novom pesmom. Tačnije, u pitanju je prepev poznate pesme Ace Lukasa i Ivane Selakov “Ljubav u doba kokaina”.

Mirna je sa svojim kolegom Nebojšom Vojvodićem, jednom od zvezda ‘Granda’, otpevala pesmu na svoj način i dala joj posebnu energiju. Za spot je bio zadužen Filip Cerović.

Mirna Košanin & Nebojša Vojvodić LIVE - Aca Lukas i Ivana Selakov- Ljubav u doba kokaina (COVER)

Kako nam je otkrila Mirna, do saradnje sa Nebojšom je došlo sasvim slučajno, a Marko Cvetković, autor pomenute kompozicije, njen je dobar drug. Nije tajna da je Nebojša Lukasov miljenik i da je upravo zbog sličnosti vokala sa starijim kolegom i skrenuo paznju javnosti na sebe. A kako se pesma “Ljubav u doba kokaina” veoma dopala Mirni, pevačica je želela da je otpeva na svoj način.

Kako nam je još rekla, Mirna ne planira da se zaustavi na ovoj obradi, već uveliko radi na sledećoj kompoziciji čiji naziv nije htela da otkrije do premijere, a u pitanju je veoma popularna pesma.

Čitaj još  Filip Mitrović ne zna šta će od sebe! (FOTO)

Poslušajte kako Mirna i Nebojša zvuče u pesmi “Ljubav u doba kokaina”:

Vokali: Mirna Košanin i Nebojša Vojvodić
Bubanj: Igor
Klavijature: Belac
Gitara: Marko
Bas: Nenad
Miks i mastering: Marko Cvetković (autor pesme)

Video:
Reditelj: Filip Cerović
Direktor fotografije: Milan Ilić
Post produkcija: Video Factory

izvor: www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply