mirela lapanovic i milutin radosavljevic mili

Mirela otkrila istinu o seksu sa Milijem u vili

“Mili je bacio malo kosku, igrao taktiku da vidi kako će ukućani da reaguju. Došlo je do nesporazuma jer su ukućani počeli da govore da je on to učinio”, pokušala je da objasni Mirela.

Mirela Lapanović je nakon završetka rijalitija progovorila o noći o kojoj je brujala Srbija – kada ju je Milutin Radosavljević Mili navodno silovao dok je bila u pijanom stanju.

Ono što je Mirela priznala jeste da je istina da je bila pijana, i to do te mere da ničega nije bila svesna. Međutim, kada je o silovanju reč, ona ima potpuno drugu priču.

– Pa ja bih samo da kažem da nije bilo… Nije bilo… Nije došlo do penetracije, prave. On to nije iskoristio. Mi smo imali prvi seks onu famoznu bračnu noć.

– Mili je bacio malo kosku, igrao taktiku da vidi kako će ukućani da reaguju. Došlo je do nesporazuma jer su ukućani počeli da govore da je on to učinio… On to nije uradio, jer ja sam stvarno bila praktično nesvesna od alkohola, ubila sam se totalno, popila sam više od svih ukućana zajedno… – iznela je Lapanovićeva svoju stranu priče.
– Ja samo mogu da kažem da je to prava ljubav. To je nešto jače od ljubavi… Ja verujem u nas. Osvojio me je sa tim što je bio najiskreniji muškarac u kući, borio se za mene. Mislim da me niko nije na taj način voleo – ističe Mirela.

Čitaj još  Snajke: Mladen pobesneo zbog ljubomore

Podsećanja radi, pre nekoliko meseci Mirela je optužila Milija da je bez njene volje imao odnose sa njom. A tom prilikom, oglasio se i Mirelin suprug.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply