mirela lapanovic sa prijateljima

Mirela objavila slike sa modricama na licu

“Sada sam na sigurnom zahvaljujući prijateljima i dragom bogu. Prijavili smo ga policiji i posle saslušanja otputovali u Sloveniju. Preživeću ja ovo. Jaka sam ja žena”, rekla je Mirela.

Mirela Lapanović otvorila je dušu za dnevni list i opisala kroz kakav pakao je prošla dok ju je, kako je navela, Mili držao u zatočeništvu kao robinju. Mirela je uz pomoć prijatelja uspela da napusti Milija posle policijske intervencije i sada je u Sloveniji.

Kako kaže, ne planira da se vrati u Srbiju.

– Sada sam na sigurnom. Moglo je biti mnogo gore da sam mu se protivila. Svakodnevne pretnje, psihičko i fizičko zlostavljanje… Sve je bilo kao u horor filmu. Devojke iz frizerskog salona su mi jedva fenirale kosu od bolova. On je bio i tu sa mnom, svuda! Pratio me je i do ženskog toaleta po restoranima. Morala sam da budem onakva kakvu je on tražio, tako sam sve i preživela. Zato ga nisam ni prijavila, trpela sam sve zbog velikog straha. Ne možete ni da zamislite koliko sam bila uplašena. Jednostavno, shvatila sam da bi me ubio. On je psihopata. Tukao me je i silovao danima. Oduzeo mi je dokumenta. Zaključavao me je i sakrivao ključ. Obrisao mi je kontakte iz telefona i sakrio telefon. On nije kao u rijalitiju. Tamo je glumio zbog kamera. Za moju bezbednost je najbolje da više ne dolazim u Srbiju. Uplašena sam za svoj život. On je to radio i bivšim devojkama. Sve su mi se javile – rekla je Mirela u ispovesti, a na pitanje zašto na kraju nije podnela krivičnu prijavu protiv Milija, odgovorila je da je bila preplašena.

– Plašila sam se šta još može da mi uradi. Samo sam želela da pobegnem u Sloveniju – rekla je Mirela.

I dok Milija ne želi ni da vidi ni da čuje, za njegovog oca ima samo reči hvale, jer ju je u nekoliko navrata spasao.

– Ja za Rakca imam samo reči hvale. Divan čovek. On me je branio od sina nasilnika i psihopate – rekla je Mirela i dodala da i posle svega veruje u dobre dane, kada će sve ovo biti samo noćna mora koja je daleko iza nje.
– Sada sam na sigurnom zahvaljujući prijateljima i dragom bogu. Prijavili smo ga policiji i posle saslušanja otputovali u Sloveniju. Preživeću ja ovo. Jaka sam ja žena – rekla je Mirela.

Čitaj još  Farma: Filip se okomio na sledeću farmerku (VIDEO)

Kada su se tokom jučerašnjeg dana usijali portali nakon saznanja da je Mili pretukao Mirelu, oglasio se i „ozloglašeni akter” ove drame i putem video-snimka rekao da je sve nameštaljka.

mirela lapanovic sa modricama

– Dobar dan svima. Evo me posle ludila. Malo sam došao k sebi, pa mogu da vam se obratim u vezi sa tim što me pljuju. Doživeo sam bespotrebno taj nervni slom. Ona da je htela, mogla je da ode. Sve su to lažne priče. Ne bih sada ništa da vam otkrivam. Što se tiče nje, ona je sama otišla. Mogla je da ode slobodno, da budemo prijatelji. Ta Rebeka joj je napravila haos. Ne bih više da dajem nikakve komentare, ja stvarno nisam zadužen da ikoga lečim. Ona to što je uradila loše je uradila. Vidim, slika se i tako neke budalaštine – rekao je Mili fanovima putem snimka.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply