mira skoric i aleksandra bursac

Mira Škorić pobesnela zbog novinskih napisa!

Poznata folk pevačica Mira Škorić bukvalno je poludela zbog lažnih optužbi Ljiljane Marković da je ljubavnica njenog supruga, srpskog tajkuna Dragoljuba Markovića.

Vlasnik farme kokošaka i stočne hrane u Surčinu „Krmivo produkt“ juče je potvrdio da je njegova supruga pretila poznatoj pevačici, kao i da je njemu ukrala osam i po miliona evra. Škorićeva je zbog uznemiravajućih poruka Ljiljanu prijavila policiji, zbog čega je ona pre nekoliko dana privedena u stanicu policije u Ulici 29. novembar na informativni razgovor.

Kako saznajemo, Mira je danas odlučila da pravdu potraži i na sudu, što je potvrdila u razgovoru za dnevni list.

– Dosta mi je više ološa, ali mi nije jasno zbog čega se kače za mene – zapitala je Mira i dodala:

– Neću više da ćutim nikome! Za svaku izgovorenu laž protiv mene idem u policiju, pa na sud. Svakoga ko se i našali da me kleveće i priča najgnusnije laži smestiću iza rešetaka, ili će da plati tako debelo da mu neće na pamet pasti da izmišlja, ne sada nego u naredna tri života. Dosta, bre, više! Svaki dinar od tužbi ću da dam za lečenje bolesne dece jer od takvog ološa, koji je spreman na sve, nisu mi potrebne ni pare koje ću na sudu da dobijem! U ovoj zemlji važi nepisano pravilo da što si bolji, to te više jebu u mozak, ali ja više neću da trpim nikoga. Ovo je otvoreni napad na čast moje porodice i mene, i ako sam ja negde i dužna da trpim svakakve budalaštine zbog posla kojim se bavim, a nisam, moja porodica je još manje – rekla je Mira veoma burno.

Čitaj još  Jadranka Stojaković: Eto i mene Kemice uskoro...

izvor: Press

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply