mira kosovka podrzala koleginicu

Mira Kosovka pronašla naslednicu na estradi! (VIDEO)

“Ja sam oduševljena, ova devojka je zadala svima domaći zadatak! Ovakav glas, ponašanje na sceni, njena lepota, ma devojka prosto zrači duhovnošću”, pevačica nije mogla da sakrije oduševljenje.

Kada je u jednoj od poslednjih izdanja emisije ‘Zvezde Granda’ nastupila mlada Marina Stefanović, nije samo skrenula pažnju publike zbog fantastičnih vokalnih sposobnosti, već su i njene starije kolege reagovale na njen nastup. Jedna od njih je naša poznata pevačica Mira Kosovka.

marina stefanovic zvezde granda

Naime, Marina je u emisiji otpevala Viktorijinu pesmu “Lokomotiva”. Svojim nastupom izazvala je brojne ovacije, kako u studiju, tako i na društvenim mrežama. Posebno je bila oduševljena folk pevačica koja je bila veoma popularna 80-ih i 90-ih godina. Mira Kosovka nije mogla da sakrije svoje oduševljenje, naročito jer mlada Marina veoma podseća na Miru iz mlađih dana.

– Ja sam oduševljena, ova devojka je zadala svima domaći zadatak! Ovakav glas, ponašanje na sceni, njena lepota, ma devojka prosto zrači duhovnošću. Ona može daleko da dogura ali mora da ostane svoja i da zadrži taj stav koji je pokazala na sceni – rekla nam je Mira, a zatim dodala:

mira kosovka

– Istina je, dobila sam mnogo komentara da devojka liči na mene. I stasom i glasom. Ima karakterističnu boju glasa koju poseduje veoma mali broj pevača. Drago mi je zbog toga i ja je od srca podržavam. Čim budem bila u Srbiji, rado ću se sresti sa njom – dodala je Mira Kosovka.

Čitaj još  Dragana Mirković na Oktoberfestu! (FOTO)

Pogledajte Marinin nastup od 3.53 minuta i procenite sami da li je zaista Mirina naslednica:

A podsetite se i jednog od Mirinih hitova:

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply