‘Ministarke’ imale fantastičan nastup u Novom Sadu!

Ženski bend Ministarke je sinoć nastupio u čuvenom novosadskom Paradisu gde su kao i obično napunile klub i publici priredile pravi spektakl. Fanovi su imali prilike da uživaju u jedinstvenom nastupu koje samo atraktivne devojake mogu da naprave.

Ministarke u Novom Sadu

Klub ‘Paradiso’ je sinoć bio prepun kako publikom tako i odličnom atmosferom koju je upotpunila svirka čuvene četiri dame koje su od samog početka svoje karijere osvojile publiku u Srbiji, kao i van granica iste. Prisutni su ostali bez daha kada je svirka počela, a ubrzo, zaneseni ritmom plesni podijum je bio krcat, a atmosfera na vrhuncu.

Naravno, poznato je to da gde god Ministarke nastupaju žurka bude fenomenalna i nezaboravna, pa tako ni ovaj put nije bilo drugačije. Senzacionalne devojke su bile na visini zadatka i dovele klub do usijanja, a žurka je trajala do ranih jutarnjih časova, a pozitivni komentari ni ovoga puta nisu izostali.

Ministarke Paradiso

Ovo je samo još jedan pokazatelj kako nastup treba da izgleda i da devojke odlično rade svoj posao u šta niko nije ni sumnjao. Još jedan odličan nastup iza njih, a očekujemo u narednom periodu i nove pohode na klubove.

Čitaj još  Jelena Vučković otkrila kako se sunča u solarijumu!

izvor: Svetplus

Leave a Reply