Minimaksov sin Ila mora na operaciju zbog kancera!

“Šta da radiš, danas te ima, sutra te nema. Ja sam u teretani svaki dan i pravim se da se ništa ne dešava. Idem na tu operaciju i valjda će sve biti u redu”, kaže reper Ila.

Ila 2013

Sin Milovana Ilića Minimaksa, Vladimir Ilić Ila, za dvadeset dana ima operaciju tumora pljuvačne žlezde. Poznati reper kaže da nije iznenađen jer je navikao da mu se različite stvari dešavaju u životu.

Ila se pravi da se ništa ne dešava i svoje dane provodi u teretani.

– Istina je da imam tumor i idem na operaciju za dvadesetak dana. Ja sam opušten skroz i nisam uplašen. Navikao sam da me život jebe, tako da mi ovo nije bilo ništa čudno. Samo sam otišao kod lekara i tamo su mi rekli da imam tumor pljuvačne žlezde, tako oni to zovu.

Minimaksov sin

Ila kaže da mu nisu rekli koji je uzrok već da mora na operaciju, što je i prihvatio. Trudi se da ne razmišlja o operaciji i da traži na svakom koraku zanimaciju koja će mu skrenuti misli.

– Kažem vam, opušten sam totalno, zaista ne želim mnogo da se mučim razmišljajući o tome, verujem da će sve biti u redu. Šta da radiš, danas te ima, sutra te nema. Idem na tu operaciju i verujem da će se lekari potruditi da sve bude u najboljem redu, ali ne mogu više ništa da kažem dok ne prođe operacija – priča Ila.

Čitaj još  Cecina haljina omiljena u porodici!

Ila je postao poznat široj javnosti u Srbiji kada je osnovao grupu Sha-Ila sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je učestvovao u prošloj sezoni “Farme”.

izvor: Telegraf

Leave a Reply