mina kostic zabranila cerki parove

Mina Kostić zabranila ćerki da gleda oca u ‘Parovima’!

Pevačica još nije rekla Anastasiji gde joj je tata. Čak je izbrisala kanal Hepi televizije sa liste programa kako njeno dete ni slučajno ne bi moglo da vidi Igora među razgolićenim ženama.

Mina Kostić ni posle osam dana nije rekla ćerki da joj je otac Igor Kostić u rijalitiju „Parovi“ na Hepi televiziji. Ona je čak obrisala ovaj kanal na svom prijemniku kako petogodišnja Anastasija ne bi slučajno prebacila i ugledala tatu u nemoralnom okruženju.

Kostićeva je, kako tvrde upućeni, poludela što je Igor prihvatio poziv da učestvuje u šouu sa devojkama koje su navodno procesuirane zbog bavljenja prostitucijom. Zbog toga je odlučila da od deteta sakrije gde joj je tata.

– Mina na sve načine pokušava da zaštiti ćerkicu od neprimerenih reči i ponašanja učesnika u tom rijalitiju. Samo zato nije rekla Anastasiji da je Igor u „Parovima“. Ona je devojčici rekla da joj je otac na nekom snimanju, ali nije precizirala na kakvom niti kada će se vratiti. Ogorčena je na Igora što je dozvolio sebi da učestvuje u rijalitiju u kom se obnažene devojke mažu penom i izgovaraju ružne reči. To nije primer koji treba da da ćerki – kaže izvor blizak pevačici.

mina kostic sa cerkom

Kako dalje saznajemo, Igor i pre rijalitija nije mnogo vremena provodio sa naslednicom, te njegovo odsustvo mala Anastasija praktično i ne primećuje.

Da joj dete ne gleda Hepi televiziju Mina je potvrdila i u izjavi za Kurir, ali učešće njenog bivšeg nevenčanog supruga u ovom šou-programu nije želela da komentariše.

Čitaj još  Farma: Pevačica trudna u 56. godini, nosi blizance!

– Moje dete gleda samo jednu dečju televiziju, a za ostalo nemam komentar – rekla je pevačica.

Kostići u svađi od decembra!

Mina i Igor Kostić su krajem prošle godine imali žestoku svađu jer je pevačeva majka govorila loše stvari o bivšoj snajki, zbog čega joj je zabranjeno da viđa unuku. Pevačica se nije slagala sa svekrvom i zbog nje se često sukobljavala sa Igorom dok su živeli zajedno, a ništa bolje nije ni otkad su se rastali. Ona prvobitno nije imala ništa protiv da njena ćerka bude s bakom, ali je tražila određeno poštovanje. Do Igorovog ulaska u rijaliti pevačica i njen bivši nisu izgladili odnos.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply