Mina Kostić pukla u Beogradu!

“Ljudima je bilo neprijatno, ali gore od prazne kafane nije moglo da im se desi. Užasno bi bilo da je Mina počela da peva u lokalu u kojem je bilo toliko malo ljudi”, rekao je jedan od ljudi iz organizacije.

Mina Kostic

Folk pevačici Mini Kostić otkazan je nastup u jednoj poznatoj prestoničkoj kafani, i to samo sat pre početka svirke. Iako je gostovanje uredno najavljeno, u kafani se neposredno pred početak nastupa pojavilo petoro ljudi, tek toliko da se popuni jedan sto.

Slabo interesovanje nateralo je menadžment, u čijem je sastavu i jedna poznata folk pevačica, da Mini saopšte da ne dolazi i da se svirka otkazuje.

– Ljudima je bilo neprijatno, ali gore od prazne kafane nije moglo da im se desi. Užasno bi bilo da je Mina počela da peva u lokalu u kojem je bilo toliko malo ljudi. Zbog toga su joj otkazali – kaže izvor blizak menadžmentu kafane.

Kostićevu je pozvala koleginica i saopštila joj da ne dolazi jer nema naznaka da će nastup biti posećen. Pevačica ju je bez reči saslušala i spustila slušalicu.

Čitaj još  Anabela: Sebi želim samo mir u duši

Pozvali smo Minu, koja nam je rekla da je nastup ona otkazala.

– Interesovanje je bilo odlično, ali zbog obaveza nisam mogla da nastupim – rekla je Mina.

Budući da u kafani kažu da je više neće angažovati, biće da Mina prikriva istinu.

izvor: Kurir

Leave a Reply