mina kostic ljuta

Mina Kostić prozvala Biljanu Sečivanović!

“Nemojte da se lažemo. Smešno mi je što neko u emisiji navodno ne zna nijednu moju pjesmu, a na svojim nastupima otpeva po nekoliko mojih. U čemu je onda problem?!”, rekla je ljutito Mina.

Mina Kostić verovatno nikada neće oprostiti svojoj kolegici Bijani Sečivanović jer je u jednoj „Grandovoj” emisiji rekla da ne zna nijednu Mininu pesmu.

U jednoj od emisija postoji kviz u kojem pevači treba da sete neke od pesama pevača kojeg im spomene Saša Popović. U poslednjem kvizu Biljana nije znala pesme svoje kolegice.

biljana secivanovic emisija

– Ma to je sramotno. Čuj nije znala?! Pa da je meni neko nju spomenuo odmah bih rekla „Talija”, naziv jedne od njenih pesama. A, ona se kao nije mogla setiti mojih poput: “Česma”, “Slavija”, “Sexy robot”… Nemojte da se lažemo. Smešno mi je što neko u emisiji navodno ne zna ni jednu moju pjesmu, a na svojim nastupima otpeva po nekoliko mojih. U čemu je onda problem?! Dosta mi je te zavisti – ljutito priča Kostić.

Čitaj još  Karleuša pratila Cecin koncert i komentarisala na Tviteru!

Podsetimo, pre izvesnog vremena Mina Kostić je imala sukob i sa Ivanom Gavrilovićem. Kako je Ivan tada ispričao, uprkos zajedničkoj pesmi, Mina je ispala nečovek prema njemu.

izvor: Expres, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply