mina kostic intervju

Mina Kostić progovorila o vezi sa Jocom Stefanovićem!

“Ovo je šou-biznis. Treba da budete provokativni, da dobro izgledate, kao što to rade i svetske zvezde. Oni samo neka pišu, a ja ću da budem lepa i da imam dobre pesme”, rekla je pevačica.

mina kostic exkluziv

Pevačica koja se poslednjih dana interesantna medijima, Mina Kostić, konačno se oglasila i progovorila o vezi sa mladim kolegom mina kostic u vezi sa Jocom Stefanovićem.

Naime, Mina je ugostila ekipu emisije ‘Exkluziv’ na snimanju spota za svoju novu pesmu “Nisam ti ja mama”. Tom prilikom, pevačica je odgovorila na pitanje da li je u vezi sa mladom ‘Zvezdom Granda’:

– To nije istina, naravno, to je dete mojih prijatelja i moj kolega. Novinari samo nek pišu…

Dok mnogi hvale njenu figuru, ‘džepna Venera’ nema lepih reči na račun svog izgleda.

– Kod mene ne može da ljulja, može samo da žulja – rekla je Mina i dodala:

– Ja svojim izgledom nisam zadovoljna, ovo je moje najgore izdanje. Svi kažu da je super zato što sam se malo popravila, ali znam da mogu ja i bolje – bila je iskrena pevačica.

Na konstataciju da je često na meti modnih žirija i svojih kolega zbog svog oblačenja, pevačica je rekla:

– Ovo je šou-biznis. Treba da budete provokativni, da dobro izgledate, kao što to rade i svetske zvezde. Oni samo neka pišu, a ja ću da budem lepa i da imam dobre pesme.

Čitaj još  Miloš Bojanić: Nema mesta za nas! VIDEO

mina kostic o joci stefanovicu

Isto tako, Mina nije mogla da sakrije nezadovoljstvo kada su je upitali za bivšeg supruga Igora Kostića, koji je nedavno izašao iz rijalitija ‘Parovi’.

– No koment. Sad isključivo pričamo o meni, o mom spotu, i ja stvarno ne bih da provlačim bilo koga drugog. Svoj privatan život držim po strani i zaista ne želim da komentarišem bilo šta van mog posla – bila je ljuta Mina.

Spot za novu pesmu, kako je rekla, publika će moći da vidi početkom maja, uoči njenog rođendana.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply