Mina Kostić iskorišćena u svrhu popularnosti?!

Kako bi izašao iz anonimnosti i ušao u svet estrade, Srđan Nikčević (25) pre dve godine slikao se sa pevačicom Minom Kostić (40) i javnosti su se predstavili kao skladan ljubavni par, međutim, tek sada je mladi momak otkrio kako među njima nije postojala ljubav. Naime, Srđan je gostovao u emsiji „Trenutak istine“ i ispričao kako je bio u ljubavnoj vezi sa pevačicom.

Mina i Srdjan

– Da li ste bili u ljubavnoj vezi sa poznatom folk pevačicom kako biste dospeli u novine? – pitala je Nina Lečić, na šta je Srđan odgovorio potvrdno i odmah nakon toga izgovorio o kojoj folkerki je reč.

Pozvali smo Minu da nam prokomentariše Nikčićevo učešće u emisiji, jer nam je bilo čudno ono što je rekao, s obzirom na to da su svojevremeno pričali kako su u velikoj ljubavi bez obzira na godine.

– To je bila fora, nisam bila sa njim. Nikada ne bih bila sa nekim ko je mlađi od mene, ja dete već imam u kući. Njega mi je žao, znam njegovu životnu priču, koja je jako teška. Zaista, nikada nismo bili u vezi, jesu nas slikali, ali je to bila fora. Svako se u životu bori za ono što želi i svako ima neki način kako da dođe do cilja. Nisam gledala emisiju, ali verujem da je to rekao i pričao je istinu – rekla je Kostićeva.

Čitaj još  Lepa Brena u izazovnom izdanju!

Podsećanja radi, ovaj dečko je ispričao, pored toga da je bio sa Minom, i kako mu se otac ženio tri puta, a da mu je majka od depresije postala alkoholičarka. Živeo je pet godina u kasarni sa vojskom, kao i u domu, živeo je u Sloveniji, Crnoj Gori i Beogradu, ali zahvaljujući sportu je pobegao iz svih loših životnih situacija i postao svoj čovek.

Pre dve godine slikao se sa pevačicom i oboje su davali izjave za novine kako uživaju u vezi, da bi tek sada oboje otkrili pravu istinu.

izvor: Alo

Leave a Reply