mina kostic o igoru

Mina Kostić: Igor je prošlost i ne znam zašto nas povezuju!

“Ja imam svoj život i nikoga ne eksponiram, niti ću. Da li ja imam nekoga ili ne, to je samo moj problem, o tome ja ne pričam”, bila je direktna pevačica.

Pevačica Mina Kostić nije bila oduševljena što novinari u poslednje vreme često od nje traže da komentariše ponašanja njenog bivšeg supruga Igora Kostića u rijalitiju “Parovi“.

– Ne znam zašto nas više povezuju?! Mi imamo dete i to je završena priča. Ja mu želim sve najbolje, on ima 35 godina, zna šta radi – rekla je Mina u emisiji “Ekskluziv“.

mina kostic

Kako je pevačica zbog prehlade odložila proslavu rođendana svoje šestogodišnje ćerkice, novinare je zanimalo da će Igor prisustvovati proslavi.

– Ne slavim rođendan zbog Igora, nego zbog nje i zbog te dece koja jedva čekaju tortu i igru. Najbitnije mi je dete i deca koja dođu. Valjda će biti, otkud znam, to je njen otac – rekla je pevačica.

Ako je Igor spreman da svoj život ponudi javnosti na tacni, Mina kako tvrdi nije, prvenstveno zbog svoje šestogodišnje ćerke.

– Ja imam svoj život i nikoga ne eksponiram, niti ću. Da li ja imam nekoga ili ne, to je samo moj problem, o tome ja ne pričam. Ja imam moje dete koje najviše na svetu volim i nikada je neću povrediti – rekla je pevačica i dodaje da se navikla na život samohrane majke:

Čitaj još  Ceca dobila posebne haljine iz Amerike! (FOTO)

mina i igor 2014

– Trudim se, u stvari ne trudim se, ja sve sama radim. Ja nemam ni babu, ni dedu… Igor je tu, zna se kad je uzima, kad mu je određeno… ne obraćam mu se ni za šta – završila je pevačica i otkrila da uskoro ulazi u studio gde će snimiti numeru koja će osvojiti sva ženska srca.

Podsećanja radi, iako nevoljno priča o ocu svoje ćerke i bivšem partneru, Mina je pre nekoliko dana izjavila da neće dozvoliti Anastasiji da gleda oca u rijaliti programu ‘Parovi’.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply