mina kostic sa cerkom

Mina i Igor Kostić ponovo na ratnoj nozi!

Kostićevi u svađi jer je pevačeva majka govorila loše stvari o bivšoj snajki, zbog čega joj je zabranjeno da viđa unuku.

Mina Kostić (39) i njen bivši suprug Igor Kostić (35) nedavno su se posvađali na krv i nož. Oni su se sukobili jer Mina bivšem izabraniku nije dozvolila da zajedničku ćerku Anastasiju (5) vodi kod svoje majke.

– Mina je vrlo požrtvovana majka, kojoj je ćerka na prvom mestu. Otkad se rastala od Igora, na sve načine se trudi da svojoj mezimici ništa ne nedostaje. Istina je da se Mina ne slaže s bivšom svekrvom i da se zbog nje često sukobljavala a Igorom dok su živeli zajedno, a ništa bolje nije ni otkad su se rastali. Oni su se nedavno posvađali jer je Igorova majka govorila loše stvari o Mini, zbog čega se ona uvredila. Pevačica nema ništa protiv da njena ćerka bude s bakom, ali traži određeno poštovanje – tvrdi izvor.

igor kostic

Ovim povodom pozvali smo Igora, koji nije demantovao naša saznanja, ali nije želeo da govori o porodičnim problemima:

Čitaj još  Slavica Ćukteraš bez trunke šminke!

– To su neke stvari koje neću da iznosim u javnost. Nemam komentar jer sam prezauzet zbog promocije pesme – poručio je Kostić, a ništa rečitija nije bila ni njegova bivša draga Mina:

– Živim svoj život, imam svoje dete. Ja sam javna ličnost i mogu da govorim samo o svojim pesmama.

izvor: Kurir

Leave a Reply