Miligram rasprodao ‘Mejdan’ tri dana pred koncert!

“Ovo je veliki rezultat jer se prostori te veličine teško pune. Očekujem da će u subotu biti sjajna atmosfera”, kaže Mili.

Miligram

Pop senzacija Miligram u subotu će održati koncert u Tuzli. Aleksandru Miliću Miliju i momcima iz njegovog benda pošlo je za rukom ono što je uspevalo samo najvećim zvezdama s ovih prostora. Oni su rasprodali dvoranu Mejdan, koja prima 10.000 ljudi, tri dana pre održavanja spektakla. Sličan uspeh imali su samo Zdravko Čolić i Dino Merlin, dok je pre nekoliko godina Severina pevala pred skoro praznom dvoranom.

– Ovo je stvarno neverovatan rezultat jer se prostori te veličine teško pune. Očekujem da će u subotu biti sjajna atmosfera. Ovo je naš prvi koncert u Tuzli, i njime započinjemo veliku turneju. Bilo bi super da svi budu tako uspešni – kaže idejni tvorac i vođa Miligrama Aleksandar Milić Mili.

Publika u Bosni i Hercegovini veoma voli pesme Miligrama, a bend već u svojoj biografiju ima uspešne nastupe u sarajevskoj Zetri i na gradskom stadionu u Banjaluci.

– Ponosan sam na to što naš bend ima uspešne koncerte od Vardara pa do Triglava. Naravno, kruna turneje nas očekuje 28. novembra u Kombank areni u Beogradu – objašnjava najtiražniji domaći autor.

Čitaj još  Intervju Snežana Đurišić: Napuštam muziku!

Brojna iznenađenja

Beogradski sastav, koji mnogi smatraju srpskim muzičkim čudom, nedavno je objavio treći CD „Ludi petak“. Na izdanju se nalazi 11 numera koje potpisuju Aleksandar Milić Mili i Marina Tucaković. Grupa je već snimila dva spota za pesme „Ludi petak“ i „Apsolutna ljubav“, a publika može da očekuje još mnogo iznenađenja.

izvor: Kurir

Leave a Reply