alen ademovic

Miligram napravio ludu žurku za 15.000 ljudi!

Bina veličine 24 sa 12 metara izgleda kao elektrana s početka 20. veka i visoka je devet metara, a ovaj događaj već u najavi smatra se jednim od najvećih u istoriji u zatvorenom prostoru kod nas.

Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili i njegov bend “Miligram” su sinoć održali sjajan koncert pred oko 15.000 ljudi u “Kombank areni” koji su ih na kraju trosatne svirke ispratili višeminutnim ovacijama!

Nastup je počeo numerom “Libero” Željka Joksimovića, a već posle prvih taktova je bilo jasno da publiku očekuje koncert za pamćenje.

Mili na sceni

– Dobro veče Beograde! Ima snova koji se sanjaju, ima onih koji se ostvare, vi ste večeras pisali ovu bajku – uzviknuo je Mili kojeg su fanovi pozdravili ovacijama.

Energična žurka u “Areni” se nastavila pesmom “Loša” Dženana Lončarevića i hitom “Anđeo” a publika je igrala i skakala dok su Mili, Alen i ostatak ekipe na bini davali sve od sebe.

I onako sjajna atmosfera postajala je još bolja uz pesme “Lege, lege” i Cecin “Zabranjeni grad”, a opšta ludnica nastaje u “Jorgovane” i “Vrati mi se nesrećo” koje svi pevaju iz petnih žila.

Haos se nastavlja uz “Đurđevdan” i “Ludi petak”, a dok je hala bila u pravom transu, Mili nije mogao da sakrije emocije i publici je poručio:

Miligram Arena

– Ja sam ono što ste vi nama pružili, to je nešto o čemu smo mi sanjali. Ja umem s rečima, tekstopisac sam, ali za ovo nemam reči. To je ljubav!

Čitaj još  Maca Diskrecija obradovala fanove novim slikama!

Za kraj, Mili i drugovi na bis pevaju “Ništa” i “Vrati mi se nesrećo”, a Arena se ori od horskog pevanja publike.

Miligram Arena

Među brojnim poznatim ličnostima koje su došle na koncert su i Marina Tucaković, deca Cece Ražnatović, Veljko i Anastasija, Veselin Jevrosimović, Marina Visković, Emina Jahović, supruge Milija i Alena Ademovića i drugi.

izvor: Telegraf, Kurir

Leave a Reply