milica pavlovic u poreskoj

Milicu Pavlović lični vozač dovezao u Poresku!

Pevačica, otkako je doživela udes, ima vozača koji je uvek prati na svim snimanjima. Imala je jači sudar posle kojeg je morala na dve operacije, čak je tada imala i metalnu šipku u ruci.

Do zgrade Poreske uprave u Beogradu zvezdu „Granda“ Milicu Pavlović dovezao je lični vozač. On za nju radi već četiri godine.

Milica Pavlović (23) posle saobraćajne nezgode koju je imala pre skoro pet godina odlučila je da angažuje vozača, koji joj je na raspolaganju 24 sata dnevno. Iako je od udesa prošlo dosta vremena, vlasnica brojih hitova i dalje ima strah od vožnje i ne usuđuje se da sedne za volan.

– Milica otkako je doživela udes ima vozača koji je uvek prati na svim snimanjima. Imala je jači sudar posle kojeg je morala na dve operacije, čak je tada imala i metalnu šipku u ruci. Otad se baš plaši brze vožnje i ne dozvoljava vozaču da vozi brzo. Buni se kada on pređe 80 kilometara na sat. Uvek govori kako je uplašena kada treba da krene na put i da sve vreme gleda kakvo je vreme zbog vožnje – priča izvor blizak pevačici.

Čitaj još  Tanja Savić sa porodicom beži u Australiju!

milica pavlovic

Ni Milica nije krila od nas istinu kada smo je juče pitali ko ju je dovezao u Poresku upravu.

– Vozača imam već četiri godine, odnosno otkad sam imala saobraćajni udes. Sigurna sam uz čoveka koji me vozi, ali uvek postoji strah koji razumeju samo oni koji su doživeli isto što i ja – rekla je Pavlovićeva, koja nije želela da otkrije kako i koliko plaća svog vozača.

izvor: Blic

Leave a Reply