Milica Todorović: Zbog lepote sam spremna na sve

U skladu sa svojim godinama, mlada zvezda Granda bira veselu garderobu u kojoj se oseća kao u svojoj koži. Vodi se parolom manje je više, ali se trudi da nikada ne pređe granicu dobrog ukusa.

Milica Todorovic

Manje je više. Volim mladalačku garderobu koja dozvoljava telu da diše. Vodim se tezom ako neću u ovim godinama da se oblačim malo slobodnije, onda kad ću. Trudim se da kombinujem stvari u skladu sa prilikom i da nikada ne pređem granicu dobrog ukusa. Ne volim kič garderobu ukrašenu šljokicama, ili raznim svetlucavim elementima kakva se poslednjih godina najčešće prodaje.

Zbog posla kojim se bavim moram da imam dosta haljina u svom ormaru, ali i njih biram u skladu sa svojim temperamentom. Izbegavam da se pojavljujem u kratkim suknjicama i majicama koje imaju duboki dekolte, jer mi se to ne sviđa, ni na meni, ali ni na drugima. Kada ne radim najčešće sam u šortsevima, sportskim majicama i papučama, ili patikama.

Milica Todorovic

Sviđa mi se mačkasti oblik naočara za sunce i mislim da one najviše odgovaraju mom obliku lica. Za razliku od garderobe i mode kojima ne pridajem previše značaja, make – up je nešto što me fascinira.

Obožavam da se šminkam, da isprobavam razne kombinacije boja i struktura, ali i da maltretiram sve ljude oko sebe kako bih ih našminkala. Takođe nemam nikakve modne fetiše, ali su mi cipele kao i svim ženama veoma bitne. Verovatno da se bavim nečim drugim ne bih ih imala kao što je to sada slučaj, ali se ne žalim.

Milica Todorovic

Iako visoke potpetice često umeju da budu najveći neprijatelj ženama, ne želim da odustanem od njih jer fenomenalno deluju na seksepil, ali i samopouzdanje. Osim kada je reč o obući, veoma mi je važno da se dobro osećam u onom što obučem, da nosim garderobu, a ne da ona nosi mene. Kompletan autfit najbolje zaokruži dobar izbor torbe. Imam ih svega dve, ali vredne. Kupila sam u crnoj i bež boji Chanelove torbe koje se odlično kombinuju sa svom garderobom i jako mi se dopadaju.

Čitaj još  Stoja namerno podizala suknju na snimanju!

Nakitom upotpunjujem jednostavne i klasične kreacije, pa iako sam ga kao tinejdžerka nosila više, danas volim jednostavniji stil. Imam omiljenu ogrlicu koja se slaže sa različitim odevnim predmetima, bojama i stilovima, pa u poslednje vreme nju najčešće i stavljam na sebe. Šeširi i kape nisu nešto što često nosim, ali sam nedavno imala priliku da tokom snimanja spota za novu pesmu Nema nazad isprobam nekoliko kačketa i baš su mi se svideli.

Milica Todorovic

izvor: Story

Leave a Reply