milica todorovic sa deckom

Milica Todorović više ne krije ljubav sa oženjenim dečkom!

Pevačica i Miloš Paunović u „Grandov“ studio došli odvojeno, ali joj se on kasnije pridružio na sceni jer je radio tri koreografije za njen nastup.

Milica Todorović konačno se u javnosti pojavila s dečkom Milošem Paunovićem, koga je tri meseca krila kao zmija noge.

milica todorovic sa igracicama

Do sada su njih dvoje uhvatili samo kamermani „Paparaco lova“ jer su se trudili da se drže podalje od mesta na kojem će moći da nalete na nekog novinara. I sada su pokušali da zavaraju trag, ali im to nije pošlo za rukom. Milica i Miloš su uslikani na sceni „Fantastik šoua“.

Njih dvoje su u „Grandov“ studio na Košutnjaku došli odvojeno. Milica je na snimanje stigla sa frizerom Stevanom Radivojevićem, a ubrzo i posle nje još uvek oženjeni koreograf, s kojim je već nekoliko meseci u vezi. Tada je on preuzeo glavnu reč, jer Milica je upravo svom dečku prepustila koreografiju za njen nastup u ovoj emisiji. Ona ga je slušala i upijala svaku njegovu reč.

milica todorovic i milos paunovic

– Miloš je na snimanje došao pola sata posle Milice i ušao je na službeni ulaz jer je želeo da prođe neopaženo. Odmah se popeo kod nje u šminkernicu, a nakon sat vremena ponovo su odvojeno sišli na scenu. Budući da je Milica izvodila tri pesme, on joj je za svaku osmislio zahtevnu koreografiju i zbog toga je želeo da se uveri da će snimanje proći onako kako je želeo – priča izvor, koji se zatekao na licu mesta.

Čitaj još  Donna Ares otkrila da zna šta je uzrok njenog kancera?!

Na snimanju smo pokušali da dobijemo komentar od pevačice, ali ona nije želela da priča i poručila nam je da s medijima komunicira isključivo preko svog PR menadžera.

izvor: Kurir

Leave a Reply