maskirana milica todorovic

Milica Todorović sa dečkom u Švajcarskoj slavi rođendan!

Milica i Miloš su veoma zaljubljeni, ali još nisu spremni da o vezi govore za medije. Njihovi osmesi govore više od bilo kojih reči, a ćutanjem se brane od neugodnih pitanja o Miloševom braku.

Milica Todorović proslavila je preksinoć 24. rođendan u Švajcarskoj s novim dečkom. Zaljubljenoj pevačici očigledno ne smeta to što je Miloš i dalje u braku s njenom koleginicom iz Crne Gore Andreom Demirović, s kojom ima petomesečnog sina. Njima prija odsustvo iz Srbije budući da su trenutno meta mnogih srpskih i crnogorskih paparaco fotografa.

– Milica i Miloš su veoma zaljubljeni, ali još nisu spremni da o vezi govore za medije. Njihovi osmesi govore više od bilo kojih reči, a ćutanjem se brane od neugodnih pitanja o Miloševom braku. Iako već nekoliko meseci između njega i Andree nema ljubavi, oni se zvanično još nisu razveli, a njihovim porodicama nije svejedno da u medijima čitaju, slušaju i gledaju o njegovoj novoj vezi. Budući da i Milica potiče iz porodice u kojoj poštuju tradicionalne vrednosti, ni njoj ne godi priča o aktuelnoj vezi, ali ne želi da odustane od Miloša zbog toga – kaže izvor blizak pevačici i koreografu.

Čitaj još  Rada Manojlović snimljena u knjižari!

Milica Todorovic sa tortom

Ipak, od najbližeg okruženja Milica ne krije svoju vezu, te su s njom i Milošem u Švajcarskoj i njena starija sestra i zet, koji je ujedno i njen menadžer i poslovni partner. Milica je davno odlučila da rođendan proslavi u Švajcarskoj. Tamo je nastupila pre nekoliko dana, a zatim je produžila boravak. Pevačica je rekla da joj je odmor neophodan jer oseća umor zbog čestih nastupa.

– Zbog toga sam odlučila da sebe častim rođendanskim odmorom u Švajcarskoj, a sa mnom su i svi članovi benda, kao i drugi poslovni saradnici. Ovde ćemo biti nekoliko dana i nadamo se dobrom provodu – rekla je Milica krijući da je u odabranom društvu i njen novi izabranik, s kojim odnedavno i sarađuje.

izvor: Blic
foto: Facebook

Leave a Reply